Carnavalskleding voor groepen - Confettifeest.nl

Carnavalskleding voor groepen

Met de hele club is een groepsoutfit nóg leuker!
09 January 2020

Carnavalskleding voor groepen

Met de hele club, familie, je BFF's of de hele vereniging carnaval vieren? TE GEK! Dat wordt maximaal uitpakken aangezien je met een groepsoutfit ontzettend veel kanten op kan. Op zoek naar carnaval ideeën voor grote groepen? Laat me je op weg helpen, ik heb de leukste tips voor carnaval 2020 op een rij gezet!1526013965-supermarioverkleden.jpg

1. It's a me.. Carnaval!

MAMA MIA! Its-a-me, Mario! Mario Bros is én blijft een fantastische carnaval groepsthema. Duik met al je vrienden terug in de 8 bit tijd en beleef allemaal het grote avontuur en op zoek naar de prinses. Samen met Luigi, Toad, Wario, Waluigi kunnen jullie al racend een kroegentocht gaan houden of lekker op eigen gemak muntjes verzamelen en ondergrondse tunnels gaan verkennen: het mag en kan állemaal! Oh en meiden: er zijn ook speciale mario kostuums voor vrouwen!
-
1656957228-addamsfamilycarnaval.jpg

2. The Adams Family groepskleding

Begin december 2019 kwam er nog een animatiefilm uit en is The Adams Family ideaal voor carnaval 2020! Ga met een groep (of het hele carnavals gezin natuurlijk!!) Met in de hoofdrol natuurlijk een Gomez kostuum die bekend staat met een gestreept pak met aan zijn zijde Morticia Addams. Maak het gezin compleet met dochter Wednesday , oom Fester kostuum en vergeet natuurlijk Lurge niet..
-
5012431060-strangerthingscarnaval.jpg

3. Versla met carnaval 2020 de Demogorgon!

Ga samen met je 3 beste vrienden feesten en creëer Stranger Things kostuums! Dit is natuurlijk dé populaire hitserie van Netflix. Ideaal want zó ontzettend veel moeite hoef je niet te doen plus nog comfortabel ook. Zo is er bijvoorbeeld het Eleven kostuum (hou wel een tube bloed bij de hand natuurlijk!) die ondersteund wordt door vriendjes Dustin, Mike en Lucas en vergeet natuurlijk het Jim Hopper kostuum niet of ga als badmeester Billy! Ga je met een hele grote groep? Dan kun je natuurlijk ook Robin en Steve Scoops kostuum creëren door een Ahoy matrozenkiel! Oh jongens... Carnaval 2020 wordt magisch!
-
5499686480-starwarskledingcarnaval.jpg

4. Vier carnaval in Star Wars stijl

MAY THE FORCE BE WITH YOU! Star Wars wordt steeds groter en groter, voor jong en oud en kleine of grote groepen! Maak het zo bond als je wil met een leger van Stormtroopers! Is natuurlijk lekker makkelijk, jij en je beste matties gaan natuurlijk veel liever verkleed als echte Jedi, een prachtig Prinses Leia kostuum en maak het sterrenstelsel van carnaval compleet met Darth vader en Darth Maul. Éen ding: jij mogen niet eerder op pad dan dat jullie allemaal in bezit zijn van een lightsaber
-
2653712697-casadepapelcarnaval.jpg

5. La Casa de Papel

Mega grote carnavals groep dit jaar? Transformeer met zijn allen in een Casa de Papel kostuum en verover dit grote feest! Dé hitserie van Netflix die bekend staan om hun rode overalls en het welbekende Dali masker . Super handig, want het scheelt een heleboel geschmink. Heerlijk toch? Geef iedereen een toffe naam met bijvoorbeeld hun favoriete stad, dorp of streek en gaan! Wel van te voren even bedenken wie el Professor is natuurlijk, want anders wordt carnaval weer 1 grote bende... of wacht, dat wordt het natuurlijk sowieso!
-
6320550100-pinkladiescarnaval.jpg

6. Grease pink ladies outfit

De jaren 50 is HOT! Toen, nu, altijd. Ga met een hele meidengroep voor suikerzoet en ga als de Grease pink ladies! Of dit nu met of zonder Sandy kostuum is, maakt niet uit! Een beetje jeugdsentiment en cultuur klassiekers is goed voor de jeugd van tegenwoordig tijdens carnaval. Wie weet kom je jouw eigen Danny Zuko of John Travolta nog wel tegen! .... It's a Grease lightning!
-
1880219893-flintstonescarnaval.jpg

7. The Flintstones

WILMAAAAAAAAAA! Stap met je vriendengroep en gezin terug in de tijd en maak het gezin van Fred Flintstone compleet! Wat dacht je van Wilma Flintstone of Barney en Betty Rubble? Maar de Flintstones carnaval familie is natuurlijk pas écht compleet met Dino Flintstone of ga lekker los als BAMBAM flintstone!
-
4098585545-zombiecarnaval.jpg

8. Carnavals Walking Dead optocht

BRAAAAAINS! Stap in de wereld van The walking Dead en ga met de hele carnavals groep als een zombie apocalypse! Hierbij kun je het zo bont maken als je zelf wil. Wat dacht je van een zombie carnavals sportclub, een zombie gevangenis, een welbekende zombie bruiloft of ga samen met je ziekenhuis collega's in de optocht! Of ga je toch liever met een Rick Grimes kostuum het avontuur aan? Kan allemaal hoor!
-
3355712668-charliesangelscarnaval.jpg

9. Charlie's Angels carnavalskleding


Speel in op de film van nu! Samen met je 2 beste vriendinnen ga voor een Charlie's Angels kostuum!.. Hi Charlieeee! Deze drie sexy meiden weet je al snel neer te zetten door alle drie in Charlie's Angels Catsuit te gaan, die tegenwoordig in vele stijlen te vinden zijn! Wat dacht je van een leger catsuit, politie Charlie's angels catsuit of een pitspoes catsuit? Zo kun je elke scene van de Charlie's Angels film zo naspelen!
-
3507274201-disneycarnavalinspiratie.jpg

10. Disney's familie carnaval

Disney is en blijft ultiem, voor jong en oud! Speel in op de oude jaren 90 films als Aladdin (met Jasmine, de geest en.. 'Jafar! Jafar... DE LAMP!' ) of laat je prinsessendroom uitkomen met Assepoester, Sneeuwwitje of Belle en het beest.. Of speel natuurlijk in op de Disney carnaval van nu! Wat dacht je van Frozen of maak die prachtige zwarte jurk in je kast compleet met Maleficent hoorntjes.
Ook voor de kleintjes zijn er tegenwoordig ontzettend veel Disney kinderkleding! Zeker weten dat jullie de carnavals prins wel gaan vinden!
-

11. M&Ms : Get in the bowl!

No, YOU get in the bowl!
>>>Lees hier een artikel over duo carnavalskleding!