Harry Potter - Confettifeest.nl

Ga verkleed als een Harry Potter karakter op een magisch feest omdat het geweldig is om je te verkleden als een van je favoriete personages uit de serie. Het is ook een geweldige manier om je liefde voor de serie te laten zien. Het is ook een leuke manier om met andere Harry Potter fans te kunnen praten en om ervan te genieten en samen te vieren dat we zoveel van deze magische wereld houden.


Lees meer…

25 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Al 28 jaar een feestwinkel
Heldere communicatie
28 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie
Niet goed, geld terug

Wat zijn Harry potter verkleed accessoires

1. Toverstok

2. Zweinstein School Sweater

3. Griffoendor Scarf

4. Bril met ronde glazen

5. Zweinstein Schooluniform

6. Zweinstein Schoolpet

7. Zweinstein Schooltas

8. Zweinstein Sjaal

9. Zweinstein Schoolmantel

10. Harry Potter brillen

Welke karakters komen uit de Harry Potter films, en wie zijn het?

Uit de Harry Potter-films komen de volgende karakters: Harry Potter (gespeeld door Daniel Radcliffe), Ron Weasley (gespeeld door Rupert Grint), Hermione Granger (gespeeld door Emma Watson), Albus Dumbledore (gespeeld door Richard Harris en Michael Gambon), Lord Voldemort (gespeeld door Ralph Fiennes), Professor Severus Snape (gespeeld door Alan Rickman), Rubeus Hagrid (gespeeld door Robbie Coltrane), Professor Minerva McGonagall (gespeeld door Maggie Smith), Professor Sybill Trelawney (gespeeld door Emma Thompson), Professor Filius Flitwick (gespeeld door Warwick Davis), Sirius Black (gespeeld door Gary Oldman), Bellatrix Lestrange (gespeeld door Helena Bonham Carter), Remus Lupin (gespeeld door David Thewlis), Professor Quirinus Quirrell (gespeeld door Ian Hart), Professor Alastor 'Moody' (gespeeld door Brendan Gleeson) en Narcissa Malfoy (gespeeld door Helen McCrory).

Harry Potter films

Er zijn acht Harry Potter-films:

1. Harry Potter en de Steen der Wijzen (2001): Harry Potter (Daniel Radcliffe) ontdekt dat hij een tovenaar is en wordt uitgenodigd om Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry te bezoeken.

2. Harry Potter en de Geheime Kamer (2002): Harry verkent de verborgen verdiepingen van Hogwarts en ontdekt de geheime kamer waarin een monster schuilt.

3. Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (2004): Harry leert een nieuwe aanvalstechniek voor het verdedigen tegen zwarte magie en wordt geconfronteerd met een vreemde bedreiging: de gevangene van Azkaban.

4. Harry Potter en de Vuurbeker (2005): Harry en zijn vrienden moeten deelnemen aan het Triwizard Tournament, een gevaarlijk toernooi met dreigingen van buitenaf.

5. Harry Potter en de Orde van de Feniks (2007): Harry moet een geheimzinnige organisatie bestrijden die het leven van magische wezens bedreigt.

6. Harry Potter en de Halfbloed Prins (2009): Harry moet zijn zwaard inzetten tegen Voldemort en zijn sluwe plannen om de macht te grijpen.

7. Harry Potter en de Relieken van de Dood (2011): Harry en zijn vrienden moeten Voldemort verslaan door zeven magische voorwerpen te verzamelen.

8. Harry Potter en de Vuurbeker (2011): Harry en zijn vrienden moeten de laatste overlevende horcruxes vernietigen om Voldemort definitief te verslaan.