Disney kostuums en accessoires - Confettifeest.nl

Disney Kostuums: Verander in Jouw Favoriete Disney Karakter

Heb je binnenkort een Disney themafeest? Vier het in stijl met een van onze Disney kostuums. Duik in de magische wereld van Disney, van de klassieke Mickey en Minnie Mouse tot moderne favorieten. Met bijna 100 jaar aan Disney magie, bieden onze kostuums plezier voor alle leeftijden.


Lees meer…

145 artikelen  

Verwijder alle
filters

Heldere communicatie
Klantvriendelijk
Niet goed, geld terug
Grote voorraad
Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd

Duik in de Wereld van Disney

Verken de diepten van de oceaan met een Kleine Zeemeermin kostuum of zwem door de oceaan met een Finding Nemo Dory outfit. Kies voor een Kapitein Haak kostuum om de zeeën te trotseren, of ga op avontuur door de jungle in een Lion King leeuwen onesie. En wie weet, vind je zelfs een populaire Elsa jurk uit Frozen.

Disney Avonturen voor het Hele Gezin

Bij Confetti vind je Disney kostuums voor zowel volwassenen als kinderen. Maak van je Disney themafeest een familieavontuur en laat kinderdromen uitkomen. Van prinsen op witte paarden tot dappere avonturiers, onze kostuums maken elk sprookje werkelijkheid.

Ontdek nu ons assortiment Disney kostuums bij Confetti en maak je klaar voor een onvergetelijk themafeest. Met onze kostuums wordt elk feest een betoverend Disney avontuur!