Disney artikelen - Confettifeest.nl

Heb je binnenkort een Disney themafeest? Kruip in de huid van jouw favoriete karakter met één van onze Disney kostuums! Wie is er nou niet opgegroeit met één van zijn magische…


Lees meer…

128 artikelen  

Verwijder alle
filters

Grote voorraad
Al 28 jaar een feestwinkel
Niet goed, geld terug
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie
Klantvriendelijk

films? In 1928 verschenen de eerste Mickey Mouse filmpjes en sindsdien ging het als een rollende band.. inderdaad, dat is al bijna 100 jaar geleden! Nog steeds is een Micky of Minnie Mouse kostuum ontzettend populair en vind je bij Confetti Disney artikelen voor jong en oud.

Ga mijlen ver diep in de zee met een Kleine zeemeermin kostuum of ga op zoek naar Nemo met een Finding Nemo Dory kostuum! Liever wat boven de watergrens? Trotseer de zee in een Kapitein Haak kostuum op zoek naar die rottige Peter Pan outfit of waan een weg door de warme jungle met een Lion King leeuwen onesie op zoek naar het meest koude plekje.. misschien dat je daar nog wel een populaire Elsa jurk vind!

Bij Confetti maak je jouw Disney themafeest zo groot als je wil en ga het avontuur aan met het hele gezin! Ook voor kinderen hebben we veel Disney kostuums om van hun sprookje realiteit te maken.. Zo heb je bij ons die kleine prins op het witte paard zo gevonden!