Tetris kostuums - Confettifeest.nl

Tetris Kostuum: Een Nostalgische Keuze voor Feesten

Verkleed je in een Tetris kostuum en breng een ode aan een van de meest iconische games uit de jaren 90. Perfect voor themafeesten of Halloween, een Tetris kostuum is uniek, grappig en een geweldige manier om de jaren 90 te herdenken.


Lees meer…

15 artikelen  

Verwijder alle
filters

Grote voorraad
Al 28 jaar een feestwinkel
Klantvriendelijk

De Geschiedenis van Tetris

Tetris, gecreëerd in 1984 door de Russische programmeur Alexei Pajitnov, is een van de meest populaire spellen ooit. Het spel draait om het strategisch plaatsen van blokken, of "tetrads", en is door de jaren heen uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen, beschikbaar op computers, gameconsoles en mobiele apparaten.

Tetris: Een Blijvende Game Sensatie

Tetris kende zijn grote doorbraak met de klassieke versie voor de Nintendo Entertainment System en blijft tot op heden een populaire keuze onder gamers. Met vele versies en spin-offs zoals Dr. Mario en Puzzle Fighter, blijft Tetris een inspiratiebron voor games over de hele wereld.

Kies voor een Tetris kostuum van Confettifeest.nl en wees het hoogtepunt van elk feest. Of het nu gaat om een retro gameavond of een modern game-evenement, met een Tetris kostuum maak je altijd een onvergetelijke indruk!