Ballon toebehoren kopen? Confettifeest.nl

Hier vind je al je ballon toebehoren! Van ballon gewichten, alle kleuren ballon lint tot aan heliumtanks. Maak bij ons jouw feestje compleet!


Lees meer…

34 artikelen  

Verwijder alle
filters

Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd
Niet goed, geld terug
Heldere communicatie
Al 28 jaar een feestwinkel
Grote voorraad

Ballon toebehoren

Alle ballon toebehoren vind je hier. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar ballon lint? Bij ons vind je ze in alle kleuren en meters. Ballon lint is ideaal om helium ballonnen mee te bevestigen. Maar je kan het natuurlijk ook als cadeau lint gebruiken! Bij ons vind je ze in vele soorten en maten: metallic, mat, kleine en grote rollen. Je kan het zo kleurrijk maken als je zelf wilt.

Tip! Voor cadeaus maar ook voor de afwerking van ballonnen, kun je met een schaar prachtige krullen maken in het lint. Gebruik de bolle, botte kant van de schaar. (Dit is veiliger voor je vingers!) Je kan het lint ook in meerdere strookjes knippen, voor een extra leuk cadeau effect.

Ballon toebehoren kopen

Onder de ballon toebehoren valt natuurlijk niet alleen cadeau lint, hier kan je ook helium cilinders vinden zodat je zelf je ballonnen kan opblazen met helium. Ook vind je er ballon gewichten, zodat je jouw helium ballonnen kunt vastknopen aan een ballon gewicht. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het is ook nog eens mega handig! Je ballon toebehoren kopen doe je natuurlijk online bij Confettifeest.nl! Heb je nog vragen? Aarzel niet en neem contact met ons op!