Avatar kostuums - Confettifeest.nl

Een Avatarkostuum is een speciale outfit die gebaseerd is op de personages uit de populaire animatiefilm Avatar. Het kostuum is bedoeld om de look van de personages zo realistisch mogelijk na te bootsen. Veel kostuums bevatten ook extra accessoires zoals een staf, een boog of een katapult. De populairste kostuums zijn waarschijnlijk die van de hoofdpersonages, zoals Aang, Sokka, Zuko en Katara.


Lees meer…

8 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk

Hoe moet ik mij schminken?

Het hangt af van de stijl van het feestje. Als je een Avatar-kostuum wilt dragen, kun je je gezicht schminken met felle kleuren zoals blauw en groen, en accessoires zoals pailletten, make-up stenen of veren toevoegen. Je kunt ook een paar gekleurde lenzen dragen om een echt Avatar-gevoel te krijgen. Probeer ook een kleurrijke haarstijl te creëren met glitter en krullen. Als je een meer informele Avatar-look wilt hebben, kun je je gezicht schminken met warme kleuren zoals rood en oranje, en accessoires zoals bloemen, kralen of veren toevoegen. Vergeet ook niet om je haar in een kleurrijke stijl te vlechten.

Avatar films

Avatar (2009): Deze science fiction-film draait om de voormalige marine Jake Sully, die is geselecteerd om deel te nemen aan de Avatar Program om een vergelijkbare versie van zichzelf te creëren op de planeet Pandora. Avatar: De Laatste Airbender (2010): Deze animatiefilm gaat over de avonturen van Aang, een 12-jarige Airbender die geboren is in een wereld waar vier naties strijden om de macht. Avatar: The Legend of Korra (2012): Deze animatiefilm draait om Korra, een 17-jarige Avatar die moet vechten tegen de machten die bedoelen om haar wereld over te nemen. Avatar 2 (2020): De opvolger van de eerste Avatar film, deze zal zich voornamelijk concentreren op de planeet Pandora en de avonturen van de Navi.