Themafeesten kleding kopen? - Confettifeest.nl

YES! Niets is zo heerlijk als themafeesten! Je hebt een thema en daarin kan je alle kanten op maar toch heb je een soort kader.


Lees meer…

4798 artikelen  

filters

Niet goed, geld terug
Grote voorraad
Klantvriendelijk
Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd
Al 28 jaar een feestwinkel


Tips van de Confetti: Kies bijvoorbeeld voor een film thema, dan kun je je gaan verkleden als bijvoorbeeld Batman of Superman. Denk je nou van nee, ik wil een keer iets anders?
Dan kun je ook gaan voor de fantastische Carry me kostuums, zodra je die aan hebt ligt iedereen in een deuk. Wacht jij maar af!

Daarnaast zijn thema's als Maffia, indianen, piraten, landen thema's. cartoons,luchtvaart of beroepen algemeen ook TE GEK! En natuurlijk hebben wij nog veel meer keus!
We kennen het allemaal wel van vroeger denk ik, dat je wakker werd en het eerste wat je deed naar boven rennen naar jouw Cowboy kostuum en de hele dag van de glijbaan afglijden in jouw Cowboy kostuum.
Of denk jij nu van nou, nee huh? dat deed ik niet.. Ik ging altijd naar de boodschappenwinkel in mijn prinsessenkostuum of op bezoek bij mijn oma in mijn boevenkostuum?
Daar wordt je nooit te oud voor. Hoppa! Kies een thema en geef een knalfeest!

En natuurlijk, je wilt niet te veel betalen voor je outfit, dan ben je bij ons aan het juiste adres!


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!