Paashaaspakken - Confettifeest.nl

Pasen is het meest belangrijke feest uit het Christelijke geloof. Op Goede Vrijdag is Jezus gekruisigd en drie dagen later met Pasen is hij weer opgestaan. Het blijft ongelofelijk en daarom reden voor een feest!


Lees meer…

52 artikelen  

Verwijder alle
filters

28 dagen bedenktijd
Niet goed, geld terug
Grote voorraad
Al 28 jaar een feestwinkel
Heldere communicatie
Laagste prijsgarantie

Het paasfeest wordt elk jaar weer groter en pakken ook in 2019 alles uit de kast: Alle gele slingers en metallic grasgroene ballonnen in de lucht en van paashaaspak tot konijn onesie. Of ga voor Tokkie en dit jaar met je kippenpak lekker brak aan het paasontbijt. Wel eerst je eigen eieren zoeken natuurlijk. Wist je wel dat we al 320 jaar voor Christus eieren aan het verstoppen zijn? (Gotta catch em all Pikachu!)

Stoelendans in je paashaaspak

Ooit was er een priester in de middeleeuwen die op een paasfeest een hardgekookt ei naar een zangkoor gooide. Dit werd heen en weer gegooid en wie hem om 12 uur in bezit had mocht het houden. Dit paasfeest was dus de voorganger van de stoelendans!

Maar Pasen heeft tegenwoordig steeds meer te maken met de Lente: Het zonnetje schijnt, de konijnenoren kunnen weer op, paashaaspak aan en iedereen komt weer uit zijn holletje. Ook hier op kantoor starten weer de discussies want wie was er nou eerder: de onesie kip of kuiken?

Ondertussen voor iedereen gewoon een goed excuus om ons vol te vreten in chocolade paashazen en praline eieren. Wist je wel dat 60% eerst aan de konijnoren knabbelt van de chocolade paashaas? HA! Betrapt!

Kortom, Paashaas verplichtingen of niet: zet je konijnen neus op, trek je onesie aan, je paashaaspak of een ander kostuum en vier het paasfeest met Confetti!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.

Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!