1001 nacht feestartikelen - Confettifeest.nl

Het 1001 nacht themafeest is een fantastisch thema voor een onvergetelijk themafeest, daarnaast is het ook nog eens razend populair. Zelfs de toppers…


Lees meer…

74 artikelen  

Verwijder alle
filters

Niet goed, geld terug
Klantvriendelijk
28 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Heldere communicatie
Al 28 jaar een feestwinkel

hadden dit thema gebruikt en dit was één van de leukste edities van de toppers van de afgelopen jaren!
De personages Aladdin en Jasmine waren razend populair en vele mensen gingen als oliesjeik verkleed. De oliesjeik kostuums komen uit het Arabische thema en deden het daarom heel goed. Een oliesjeik kostuum is officieel geen 1001 nacht kostuum maar ach, wat maakt het uit? Als er maar gefeest wordt en plezier gemaakt wordt!
Wist je dat de 1001 nacht verhalen erotisch getint zijn van oorsprong? Vandaar ook dat het kostuum van de Arabische prinses Jasmine sexy getint is. Jasmine is de Arabische prinses van Disney's Aladdin film uit 1992.

1001 nacht feestkleding

Het 1001 nacht is helemaal super als themafeest omdat je er alle kanten mee op kunt, dit qua kostuum, kleding, feestkleding maar bijvoorbeeld ook qua aankleding en decoratie!
Je kunt jezelf helemaal compleet maken door Arabische sieraden te dragen en het leuke is ook, je kunt helemaal los in de 1001 nacht make-up!
Neem bijvoorbeeld shimmer, glitter, eyeliner en maak het af met een paar zwoele donkerrode lippen.
Wij verkopen bijvoorbeeld dit prachtige Prinses Jasmine kostuum ! Loop de ruimte binnen en geef een sexy magische sfeer aan het feest door de Buikdans set te dragen in de sprookjes sferen en 1001 nacht kleding. Niet alleen voor vrouwen is er heel veel keus in het 1001 nacht thema en 1001 nacht kleding maar ook voor mannen hebben wij een ruim assortiment aan 1001 nacht kleding!
Bijvoorbeeld het opvallende Farao kostuum of de prachtige Egyptische Faro kostuum Luxe! BAM! Dan kom je dus echt wel even binnen!
Nog een tip voor de vrouwen: Het is helemaal te gek als je als waarzegster verkleed gaat, dit past mega goed binnen het thema!

Verhalen voor uiteindelijke liefde

Er één van de 1001 nacht verhalen gaat over een koning genaamd Sjahriaar die door zijn vrouw bedrogen was. De koning besluit om herhaling te voorkomen om elke avond een nieuwe maagd te huwen en haar de volgende ochtend ter dood te brengen. Na enige tijd trouwt hij met de dochter van zijn grootvizier ''Sjeherazade''. Zij verteld hem in de huwelijksnacht een verhaal dat aan het eind van de nacht nog niet af is om executie te voorkomen. En natuurlijk wil de koning weten hoe het afloopt dus hij spaart haar. Iedere nacht verteld ze het vervolg op het verhaal en begint aan een nieuwe zonder dat de koning het doorheeft. Dit houdt ze 1001 nachten vol en elke nacht wordt weer afgesloten met een onvoltooid verhaal. Ondertussen raakt ze zwanger en schenkt ze Sjahriaar de koning enkele kinderen. Wanneer de verhalen uiteindelijk ten einde zijn is de koning zo van haar gaan houden dat hij haar gratie schenkt. Ze mag zijn definitieve vrouw worden. WAT?! Ja best wel heel ziek toch?!

Een terugblik naar een onvergetelijke avond

Ik hoor van ver in de verte het geluid van trommels. dreunend door de grond. Langzamerhand wordt ik erheen getrokken terwijl ik zo'n zin krijg om te dansen. Mijn tenen beginnen al te woelen door het warme woestijnzand en ik maak een versnelling in mijn stap. De omgeving zoeft langs mij voorbij en ik begin te rennen, de omgeving zoeft aan me voorbij. Puntjes van lichtjes komen steeds dichterbij en ik zie mensen dansen met belletjes, trommels, vrolijke kleuren, er staan zelfs mensen op de tafels te dansen met prachtige gewaden aan terwijl ze breed glimlachen.
Ik vertraag en neem even een moment alles in mij op te nemen, er is een enorme poort van prachtige lichtjes, ik bedenk mij niet en loop erdoorheen. Vrouwen en mannen zijn in waanzinnige 1001 nacht kleding gehuld en dansen met elkaar.
Ik ga aan de bar staan en er komen een man en een vrouw naar mij toe in oogverblindende 1001 nacht kleding. De vrouw draagt een mysterieuze tule lap voor haar ogen en de man draagt een kleurrijk 1001 nacht gewaad, de magie spat ervan af. Ik bedenk mij niet en vraag aan ze waar ze deze prachtige 1001 nacht kleding vandaan hebben. Ze fluisteren in mijn oor: ''Bij Confettifeest...''


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond, trek kostuums aan en waan je voor even in een andere wereld. Er is genoeg keuze in ieder thema voor ieder feest! Wil je voor even in een andere wereld zijn? Neem dan eens een kijkje tussen de sprookjes kostuums!
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames,Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 90, van dieren tot beroepen, pruiken tot snorren en nog veel meer keuze in gekkigheid of accessoires voor alle feestthema's!

Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u altijd retourneren!