Verkleed setjes - Confettifeest.nl

YEAH VERKLEED SETJES! Lekker makkelijk, je koopt iets en je hebt een setje!


Lees meer…

4 artikelen  

Verwijder alle
filters


Heb jij een carnavalsfeest met het thema dieren? Kies dan voor een toffe dierenset. Of wil je een keer als een sexy dokter door het leven? Dan verkopen wij natuurlijk ook de dokterset!

Of ben jij de kerstman?! Dan verkopen wij ook de kerstman set! Nouja, we kunnen nu wel allemaal gaan opnoemen wat we verkopen maar dat heeft eigenlijk ook niet zoveel zin. Dus we raden je aan gewoon even lekker een kijkje te nemen op onze dolle website en deze 'Setjes' pagina!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.

Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!