Flinstones kostuums - Confettifeest.nl

Een Flinstones kostuum is een leuke en originele manier om te verkleden voor een thema- of kostuumfeest. Het is een klassieker uit de cartoonwereld en biedt veel mogelijkheden om er een leuke avond van te maken. De stijl is leuk en luchtig, met een vleugje nostalgie, waardoor het een ideale oplossing is voor mensen die op zoek zijn naar een unieke verkleedkleding.


Lees meer…

12 artikelen  

Verwijder alle
filters

Heldere communicatie
Klantvriendelijk

Wat is de Flinstones?

De Flintstones is een Amerikaanse animatieserie die in de jaren 60 populair was. De serie ging over de avonturen van de steenkoolmijnwerker Fred Flintstone, zijn vrouw Wilma Flintstone, hun kind Pebbles Flintstone en hun reuzenhond Dino. De serie ging over het dagelijks leven van de Flintstones en hun buren, de Rubbles, die in de fictieve stad Bedrock woonden.

Wie zijn de karakters uit de Flinstones?

Fred is de hoofdpersoon in de serie en is een vriendelijke, hardwerkende man die altijd op zoek is naar avontuur. Hij is een geweldige vader voor Pebbles en geniet van gezinsuitstapjes. Hij is ook een trouwe vriend voor Barny, die hem regelmatig helpt als hij in de problemen raakt.

Wilma is Fred's vrouw en ze is een intelligente, georganiseerde persoon die Fred vaak uit de brand helpt. Ze houdt van haar gezin en is een geweldige moeder voor Pebbles.

Pebbles is het enige kind van Fred en Wilma en ze is een slim, energiek meisje met een vrolijke en avontuurlijke persoonlijkheid. Ze geniet van speelgoed en avonturen met haar ouders.

Barny Rubble is Fred's beste vriend en Wilma's neef. Hij is een grappige, loyale vriend en hij en Fred werken samen om problemen op te lossen. Hij is getrouwd met Betty Rubble en ze hebben een zoontje, Bamm-Bamm.