Flinstones kostuums - Confettifeest.nl

Flintstones Kostuums: Duik in de Wereld van Bedrock!

Verkleed je in een Flintstones kostuum en breng een klassieker uit de cartoonwereld tot leven! Onze Flintstones kostuums zijn perfect voor themafeesten, met een leuke, luchtige stijl en een vleugje nostalgie, ideaal voor wie op zoek is naar unieke verkleedkleding.


Lees meer…

14 artikelen  

Verwijder alle
filters

Al 28 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd
Grote voorraad

Wat zijn de Flintstones?

De Flintstones is een iconische Amerikaanse animatieserie uit de jaren 60, bekend om de avonturen van steenkoolmijnwerker Fred Flintstone, zijn vrouw Wilma, hun dochter Pebbles, en hun reuzenhond Dino. De serie speelt zich af in de fictieve stad Bedrock, met verhalen die draaien om het dagelijks leven van de Flintstones en hun buren, de Rubbles.

Karakters uit de Flintstones

Fred Flintstone, de hoofdpersoon, is een vriendelijke en avontuurlijke familieman. Zijn vrouw Wilma is intelligent en georganiseerd, vaak de redder in nood. Hun dochter Pebbles is energiek en avontuurlijk, terwijl Fred's beste vriend Barney Rubble, getrouwd met Betty en vader van Bamm-Bamm, bekend staat om zijn humor en loyaliteit.

Flintstones Kostuums voor Iedereen

Of je nu kiest om je te verkleden als Fred, Wilma, Barney, of een van de andere geliefde personages, onze Flintstones kostuums bieden een authentieke en leuke manier om je te verkleden. Perfect voor groepsverkleedpartijen en gezinsuitstapjes, met onze kostuums wordt elk feest een avontuur uit de prehistorie!

Ontdek nu ons assortiment aan Flintstones kostuums bij Confetti en maak je klaar voor een onvergetelijke themafeestervaring!