Gender reveal versiering - Confettifeest.nl

Bezig met een gender reveal party organiseren? Wat spannend! Tegenwoordig kun je een gender reveal party op verschillende manieren vieren. Denk aan een gender reveal ballon (of ge…


Lees meer…

12 artikelen  

Verwijder alle
filters


bruik heel veel gender reveal confetti ballonnen!), een gender reveal confetti kanon of organiseer verschillende gender reveal spelletjes waarbij je op verschillende manieren tegelijk de bekendmaking hebt! Bij Confetti vind je verschillende gender reveal versiering om het feest spectaculair te maken!

Op zoek naar geboorte decoratie? Bij Confetti vind je alles aan gender reveal party decoratie, baby shower versiering tot aan de viering van de geboorte! Bij de komst van een kleintje hoort natuurlijk geboorte versiering. Iedereen mag dit grote nieuws zien en weten!

Baby shower versiering

Bij baby shower decoratie kun je gelijk in themakleur werken! Wordt het een babyshower voor een jongetje met alles babyblauw of ben je op zoek naar meisjes baby shower versiering? Van roze vlaggetjes, baby shower viltjes tot leuke baby shower confetti ballonnen. Je kan het zo groot en feestelijk maken als je zelf wil!

Geboorte versiering

Bij Confetti vieren wel alles en pakken we elke gelegenheid aan. Zo ook de afdeling geboorte versiering! Erg populair zijn momenteel de gevulde helium ballonnen: lichtblauwe folieballonnen of juist babyroze folieballonnen! Voor de geboorte kun je bij ons in en om het hele huis versieren.We gaan van kleine geboorte vlaggen tot aan een grote geboorte banner voor in de straat! Denk natuurlijk ook aan de welbekende geboorte ooievaar als versiering op het raam tot aan geboortevlaggen voor in de tuin. Maak het zo groot als je zelf wil!