Spooktocht - Confettifeest.nl

Organiseer je een spooktocht of ben je deelnemer van een spooktocht? Hier vind je alles aan spooktocht attributen om de spooktocht beleving nóg enger te maken! Wat dacht je van sp…


Lees meer…

560 artikelen  

Verwijder alle
filters

Al 28 jaar een feestwinkel
Grote voorraad
Heldere communicatie
Niet goed, geld terug
Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd

ooktocht decoratie en een griezelig spooktocht kostuum.. Bij Confetti maak je de spooktocht pas echt compleet!

Spooktochten zijn ontzettend populair: tijdens Halloween maar ook in de zomerperiode op vakantieparken! Bij spooktochten trek je vaak het bos in na zonsondergang waarbij je al de perfecte locatie hebt. Nu is een locatie belangrijk maar spooktocht attributen en spooktocht decoratie nog véél belangrijker!

Bij een spooktocht is een handig om thema's vast te stellen zodat je een mooie richtlijn hebt. Denk aan bekende films, een spooktocht skeletten thema, zombie thema of ga jij liever voor zoveel mogelijk bloed? Bij Confetti vind je alles voor een onvergetelijke spooktocht: we hebben bloed in jerrycans en kun je bij ons enge decoratie poppen vinden.. ook met geluid! Dat wordt gegarandeerd gillen!

Ook spooktocht kostuums mogen niet ontbreken!

Of je het bos of een ruimte nu compleet gevuld hebt met spinnenwebben, bloederige doeken, enge poppen, nep spinnen en nep kettingzagen: een spooktocht kostuum mag ook zeker niet ontbreken! Verstop je als een graaf dracula, zwerf rond als een skelet of ben jij die enge zombie die achter een muur vandaan komt? Een spooktocht kent geen grenzen! Ga volledig anoniem met een eng masker of ga helemaal los met schmink!Of je nu een spooktocht kostuum zoekt voor jezelf of voor een grote groep vrijwilligers: Bij Confetti hebben we vele kostuums op grote voorraad en kun je dus als hele groep verkleed!