Spooktocht kleding en accessoires - Confettifeest.nl

Maak je Spooktocht Onvergetelijk met Confetti's Attributen!

Organiseer je een spooktocht of ben je een enthousiaste deelnemer? Ontdek alles wat je nodig hebt om je spooktocht ervaring nog angstaanjagender te maken. Met ons assortiment aan spooktocht decoratie en griezelige kostuums maak je elke spooktocht compleet.


Lees meer…

565 artikelen  

Verwijder alle
filters

Al 28 jaar een feestwinkel
Heldere communicatie
28 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Klantvriendelijk
Laagste prijsgarantie

Spooktocht Attributen voor Elk Scenario

Spooktochten zijn razend populair, zowel tijdens Halloween als in de zomer op vakantieparken. Een goede locatie is essentieel, maar onze spooktocht attributen en decoratie maken het pas echt eng!

Kies een Thema voor Je Spooktocht

Om je spooktocht te organiseren, is het handig om een thema te kiezen. Of je nu gaat voor skeletten, zombies, of een bloederig tafereel, bij Confetti vind je alles wat je nodig hebt. Denk aan bloed in jerrycans, enge decoratiepoppen met geluid, en meer.

Essentiële Spooktocht Kostuums

Naast spinnenwebben, bloederige doeken en enge poppen, is een spooktocht kostuum onmisbaar. Transformeer jezelf in Graaf Dracula, een rondzwerfend skelet, of een angstaanjagende zombie. Onze kostuums, maskers en schmink bieden eindeloze mogelijkheden.

Bij Confetti vind je spooktocht kostuums voor zowel individuen als grote groepen vrijwilligers. Met een ruime voorraad aan kostuums ben je verzekerd van een geslaagde spooktocht. Ontdek nu ons assortiment en maak je spooktochtervaring onvergetelijk!