Boerenkleding carnaval - Confettifeest.nl

Boerenkleding is toch helemaal waanzinnig?! Man, heerlijk, onze traditionele boeren klederdracht toepassen en laten shinen op een onvergetelijk thema…


Lees meer…

37 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Niet goed, geld terug
Al 28 jaar een feestwinkel
Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie

feest. Heb jij bijvoorbeeld een themafeest met het thema traditie, Holland of heb je gewoonweg zin in een boeren thema? Dan is de boeren klederdracht helemaal perfect!
Je hebt zoiets als de schuurfeesten op het platteland waarbij vaak vele feestgangers als boer verkleed gaan. En sjongejonge, die schuurfeesten gaan er hard aan toe! Dan bedoel ik niet met schuurfeesten dat soort dansen waarbij je lekker tegen elkaar aanschuurd, nee, nee, gewoon een schuur waar je binnen komt en waar dan gigantisch veel mensen heerlijk aan het dansen en zuipen zijn in boerenkleding carnaval.
Van brommers kieken tot bier drinken, lekker dronken traktor rijden in boerenkleding carnaval en dan na het stappen struukduuken.

Struukduken?! Wat zeg je nou?

Struukduken is een populaire sport onder de jongeren. Terwijl ze dronken zijn werpen ze zichzelf in een struik en de kick daarbij is dan om een zo mooi mogelijke struik te vinden waar je jezelf dan dus inwerpt. Maar dan wel in een verlaten weiland of in het dorp waar ze wonen want ze zijn niet uit op vandalisme. Zodra ze in de struik liggen maken ze er een foto van en shinen ze met hun beste struukduuk. Maar dit natuurlijk niet zonder boeren kleding aan! Ja, ja, dat is wel een pre bij deze sport!

Maak meer kans in boerenkleding

Je kunt niet zomaar bij een struukduuk team, nee, je moet je eerst wel bewijzen. We geven je een aantal tips:
1. Kies een haag uit van vijftien meter lang, het liefst met mooie bloemetjes en duik er zo diep mogelijk in. Maar let op.. Zo ben je er nog niet.
2. Trek boerenkleding carnaval aan, zo maak je extra indruk en shine jij bright like a struik!

Help Confetti wat moet ik aan?!

Voor de dames: De boerinnen droegen vroeger door de week 's morgens een gestreepte rok met zwarte en witte verticale strepen en een wollen schort. Ze had dan blote armen en op het hoofd een witte ondermuts. Dit was dan haar werk tenue.


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond, trek kostuums aan en waan je voor even in een andere wereld. Er is genoeg keuze in ieder thema voor ieder feest! Wil je voor even in een andere wereld zijn? Neem dan eens een kijkje tussen de sprookjes kostuums!
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames,Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 90, van dieren tot beroepen, pruiken tot snorren en nog veel meer keuze in gekkigheid of accessoires voor alle feestthema's!

Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u altijd retourneren!