Boeren kleding - Confettifeest.nl

Boerenkleding Carnaval: Traditioneel, Feestelijk en Onvergetelijk

Boerenklederdracht: Perfect voor Themafeesten en Carnaval

Zoek je een unieke en traditionele outfit voor je volgende themafeest? Onze boerenklederdracht is een schitterende keuze voor thema's zoals traditie, Holland of een boeren thema. Of het nu gaat om een gezellige bijeenkomst of een uitbundig carnavalsfeest, in onze boerenoutfits steel je gegarandeerd de show!


Lees meer…

41 artikelen  

Verwijder alle
filters

Grote voorraad
Klantvriendelijk
28 dagen bedenktijd
Al 28 jaar een feestwinkel
Heldere communicatie
Laagste prijsgarantie

Beleef de Ultieme Schuurfeesten in Stijlvolle Boerenkleding

Denk aan de legendarische schuurfeesten op het platteland, waar iedereen in boerenkleding komt feesten. Deze feesten, bekend om hun ongedwongen sfeer en enthousiaste deelnemers, zijn de perfecte plek om je boerenoutfit te laten zien. Van 'brommers kieken' tot 'struukduuken', in deze traditionele kledij beleef je het platteland op zijn best.

Wat is Struukduuken? Een Unieke Plattelandservaring

Struukduuken, een populaire bezigheid onder jongeren, houdt in dat je jezelf (bij voorkeur lichtelijk aangeschoten) in een struik werpt. Deze activiteit wordt vaak uitgevoerd in verlaten weilanden of dorpsomgevingen, zonder enige intentie van vandalisme. Het dragen van boerenkleding is hierbij een must om de ervaring compleet te maken!

Tips om te Schitteren in Boerenkleding Carnaval

Om jezelf te bewijzen bij het struukduuken, volg deze tips: 1. Kies een uitdagende haag van vijftien meter lang en duik er diep in. 2. Draag authentieke boerenkleding om indruk te maken en op te vallen.

Advies voor Dames: Hoe te Kleden als een Boerin

Voor dames die de traditionele boerinnenlook willen nabootsen, denk aan een gestreepte rok met zwart-witte verticale strepen, gecombineerd met een wollen schort en een witte ondermuts. Deze outfit, traditioneel gedragen door boerinnen tijdens het werk, is perfect voor een authentieke boerenervaring.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond, trek kostuums aan en waan je voor even in een andere wereld. Er is genoeg keuze in ieder thema voor ieder feest! Wil je voor even in een andere wereld zijn? Neem dan eens een kijkje tussen de sprookjes kostuums!
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames,Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 90, van dieren tot beroepen, pruiken tot snorren en nog veel meer keuze in gekkigheid of accessoires voor alle feestthema's!

Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u altijd retourneren!