Helium - Confettifeest.nl

Wilt u uw ballon laten zweven? Helium is de oplossing! Vul uw ballon met helium waarbij uw ballon tot wel 7 uur blijft zweven! Kom langs bij ons in de winkel om een ballon te vullen met helium of koop een heliumtank! Met een heliumtank kunt u een groot aantal ballonnen vullen voor een extra mooi effect. We verkopen verschillende formaten helium tanks, geschikt voor groot aantal ballonnen. Maak het feest zo groot als u zelf wil!


Lees meer…

6 artikelen  

Verwijder alle
filtersHelium ballongel:

Wilt u uw ballon extra lang laten zweven? Met ballongel of Hi-float ballongel zweeft uw ballon tot wel 25x langer! Perfect voor een hele dag of juist meerdere dagen! We hebben ballongel in verschillende formaten en in een handige pompflacon.
Helium is perfect om ballonnen te laten zweven. Of je nu een paar ballonnen wil laten zweven of juist een heel veel ballonnen: helium kun je bij ons kopen in 2 verschillende tanks: helium tank van 30 liter of een helium tank van 50 liter.

Heliumballonnen:

We hebben een ontzettend ruim aanbod in latexballonnen en verschillende grote's die perfect zijn om te vullen met helium! Denk bijvoorbeeld aan doorzichtige ballonnen die je kan vullen met confetti of juist een mega grote topballon van wel bijna een meter! Bevestig de ballonnen met bijpassende kleur ballonlint en knoop er een ballongewicht aan zodat je ze makkelijk op een plek kan houden.
Confettitip: vul een zwarte mega grote ballon met confetti voor bijvoorbeeld een onthulling of gender reveal party!

Folieballonnen:

We hebben een groot aanbod in folieballonnen die super geschikt zijn als helium ballonnen! Met deze heliumballonnen kun je volledige woorden, zinnen of namen mee maken. Denk bijvoorbeeld aan deze heliumballonnen voor op een bruiloft, kampioensfeest, babyshower of een verjaardag!