Kleurlenzen daglenzen, maandlenzen, jaarlenzen sclera lenzen

Wij verkopen kleurlenzen in alle soorten en maten. Zo hebben we dag, jaar en maand lenzen te koop. En hebben we normale maten kleurlenzen, maar ook iets grotere en zelfs lenzen die uw volledige oog bedekken. Met onze kleurlenzen maak jij de blits op je Halloween feest! Je zal iedereen de stuipen op het lijf jagen!


Lees meer…

118 artikelen  

Verwijder alle
filters

Niet goed, geld terug
Al 28 jaar een feestwinkel
Klantvriendelijk
Grote voorraad
Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd

Mini sclera lenzen

De mini sclera kleurlenzen zijn net iets groter dan uw eigen iris. Onze mini sclera kleurlenzen bedekken met een doorsnede van 17mm uw volledige iris plus nog een stukje erbuiten. Doordat de lens groter is dan uw eigen iris geeft dat een bijzondere uitstraling. Bij de meeste mini sclera lenzen krijg je een enge uitstraling, maar het kan er ook bij sommige ook uit zien alsof je poppen ogen hebt. Zo lijk je bij zwarte op een Japans manga figuur.

Full sclera lenzen

De full sclera kleurlenzen bedekken uw volledige oog. De lenzen worden veel gebruikt in films, zowel in horror films als bijvoorbeeld populaire films als Avatar. Met de full sclera kunt u zich echt onderscheiden. De lenzen geven een bijzonder enge uitstraling. De full sclera kleurlenzen zijn niet voor iedereen weggelegd. Door de grootte van de lens is het niet heel eenvoudig om ze in uw oog te krijgen. Het vergt dus enig geduld om de lenzen in uw oog te krijgen. Maar wanneer het dan eenmaal gelukt is heeft u wel de meest bijzondere ogen op uw feest.