Star wars artikelen nodig? || CONFETTIFEEST.NL

Bent u op zoek naar een Star wars kostuum? Zoek dan niet verder! Bij confettifeest.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Star w…


Lees meer…

15 artikelen  

Verwijder alle
filters

Laagste prijsgarantie
Heldere communicatie
Klantvriendelijk

ars kleding. Wij hebben voor de heren Jedi pakken, stormtroopers en natuurlijk ook de echte schurken van Star wars Darth vader en Darth Maul. Voor dames hebben wij een jurkje van prinses Leia. Ga je dus met een groepje naar carnaval of een ander feestje?, dan kunnen jullie ieder als een ander figuur uit Star wars.

Star wars films

Inmiddels zijn er al 10 delen uit van Star wars, en is de film nog in mens populair. De eerste film van Star wars kwam uit in 1983. Wat in die tijd natuurlijk een revolutionaire film was qua special effects. In de loop der jaren zijn de special effects alleen maar beter geworden. En is de populariteit steeds verder gegroeid. Zo heb je in Amerika zelf hele winkels met alleen maar Star wars artikelen. En zijn er zelfs mensen die het bijna zien als een geloof en hun hele lever eraan wijden. Dat gaat ons misschien iets te ver, maar je verkleden tijdens carnaval is natuurlijk wel hartstikke leuk!