Kerst kleding kopen? - Confettifeest.nl

Kerst, een thema waar je het hele jaar naar uit kunt kijken. Samenkomen met je familie en natuurlijk, dansen, feesten en veel eten!
Lekker dat wintervetje erbij!…


Lees meer…

243 artikelen  

Verwijder alle
filters

Niet goed, geld terug
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie
Laagste prijsgarantie
Al 28 jaar een feestwinkel
Grote voorraad


Bij kerst horen natuurlijk cadeautjes van onze gezellige kerstman en je kunt je heerlijk uitleven met verkleden. Van kerstmutsen, tot kerstjurkjes, kerstelfen tot lopende kerstbomen, wij verkopen het allemaal!
Voor vele mensen is kerst de mooiste tijd van het jaar, er komt een soort magische vloed over de wereld. Met kerstmis wordt door de Christenen de geboorte van Jezus Christus gevierd maar tegenwoordig vieren heel veel mensen feest.

Maar, welke gezellige kerstmannen zijn er eigenlijk?

De man met de witte baard is gebaseerd op de viering van Sinterklaas. Er zijn meerdere versies van deze man met de witte baard, namelijk:

1. Father Christmas

Tijdens de zestiende en zeventiende eeuw wilden de protestanten niets meer weten van de katholieke heiligen, sinterklaas werd in veel Noord-Europese landen afgeschaft en werden de geschenken uitgedeeld met kerstmis. Deze man kwam niet uit Spanje van van de noordpool en was hij niet serieus en streng maar vrolijk en jolig!

2. De Amerikaanse Santa Claus

Een vrolijke man in een sneeuwpak die munten, snoep en cadeautjes rondbrengt en weet je wat er gebeurd als je stout bent geweest? Dan moet je het doen met een rotte aardappel.

Maar wie was deze man eigenlijk echt?

De kerstman woonde in de 4e eeuw in de stad Myra in het huidige Turkije. Hij schreef kerkgeschiedenis met zijn gulheid en door zijn geschenken anoniem te geven. Zo legde hij 's nachts munten in de schoenen van armen, wat tot de traditie leidde om met sinterklaas of in sommige landen, met kerst, je schoen te zetten. Later openden archeologen het graf van de kerstman in de Italiaanse stad Bari, en de inspiratie voor de mollige kerstman bleek een klein, mager mannetje van ongeveer anderhalve meter geweest te zijn.

Kerstfeest kleding

Kerstfeest kleding is helemaal fantastisch, dit omdat je er echt alle kanten mee op kunt! Tijdens kerst werkt Glitter and glamour natuurlijk ontzettend goed, disco kleding, jaren 20 kleding of heb je zin in iets anders? Dan kun je ook een fout kerstpak aantrekken! Met zijn allen zit je lekker rond de kerstboom, geniet je van hapjes en maak je grapjes. Daar past bijvoorbeeld ons kerstboom kostuum ook heel goed bij! Naast vele Kerstfeest kleding verkopen wij in onze winkel in Groningen ook fantastische ballonnen die perfect zijn voor de aankleding van een kerstdiner of kerstfeest!

Dronken kerstboom op de kerstmarkt

Wat?! Ja, dit is mogelijk! Ben jij ook zo dol op Glühwein drinken op de kerstmarkt? Dat is helemaal fantastisch maar natuurlijk helemaal als jij ook in de kerstsferen verkleed bent! Neem bijvoorbeeld het geniale kerstboom kostuum! Dan sta jij altijd in het middelpunt van de belangstelling en ben jij de piek van de avond!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook op de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je onder andere vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80's, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken!

Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!