Jaren 20 kleding - Confettifeest.nl
Niet goed, geld terug
Grote voorraad
Al 26 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie
Heldere communicatie

Ben je op zoek naar jaren 20 feestartikelen of kleding? Dan ben je bij Confetti aan het juiste adres. Van gangster tot Roaring 20´s tot charleston outfits. Je scoort ze allemaal bij Confetti. Of ben je helemaal weg van Peaky Blinders? Dan hebben wij daar natuurlijk ook een geschikte pet voor. Als je aan de jaren 20 denkt dan denk je al snel aan een Charleston outfit voor dames en een gangster/maffia kostuum voor heren. Maar je kunt je natuurlijk verkleden op de manier die jou het meeste aanspreekt. Wil je geen complete outfit?, dan hebben wij ook genoeg losse accessoires te koop. Dames kunnen bijvoorbeeld een boa omdoen een sigarettenpijpje in de hand nemen en een charleston hoofdbandje om doen. Op die manier ben je al behoorlijk in de stijl van de jaren 20 verkleed. Voor heren hebben we natuurlijk een mooie Tommy gun, een gangster hoed en een mooie set bretels om het af te maken. Het enige wat nu ontbreekt zijn mooie gelakte schoentjes en een dikke sigaar! Voor de sigaar kan je uiteraard ook bij ons terecht. Wel een neppe natuurlijk. Maar ja het rook beleid is ook niet meer wat het sinds de jaren 20.

Kenmerken van de jaren 20 stijl

Ook voor de sigaretten pijp voor de charleston outfit voor dames hebben wij nep sigaretten. De jaren 20 was een beruchte tijd met veelal beroemdheden uit het criminele milieu. Wat te denken van bijvoorbeeld Al Capone. De man die de misdaad beheerste in de jaren 20 en 30 in Amerika. Al Capone was vooral druk met het uitbaten van casino´s, handel in alcohol en prostitutie.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.

Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding,Feestkleding dames,Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!