Jaren 20 kleding of een charleston jurkje kopen? Confettifeest.nl

Pailletten, franjes, veren en glanzende stoffen alleen maar pracht en praal.. Ja we hebben het natuurlijk over Jaren 20 kleding, oftewel de Roaring Twe…


Lees meer…

246 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Grote voorraad
Al 28 jaar een feestwinkel
Heldere communicatie
Niet goed, geld terug
28 dagen bedenktijd

nties. Het jaren 20 thema met zijn waanzinnige jaren 20 kleding is helemaal fantastisch want je kunt je wonderbaarlijk wonderschoon voelen in een charleston jurkje of ongelooflijk sexy in jaren 20 pak of een jaren 20 jurkje, dit is andere koek dan 'gewone' carnavalskleding. Nu is carnavals kleding nooit echt 'gewoon' maar toch springt de jaren 20 kleding qua thema er flink uit!
Heb jij binnenkort een jaren 20 themafeest? Of een feest met het thema Great gatsby? (Het feest thema Great gatsby is eigenlijk hetzelfde feest thema als jaren 20, Great gatsby is namelijk van origine een roman geschreven door de Amerikaanse auteur F. Scott Fitzgerald. Een jaren 20 verhaal wat zich afspeelt gedurende de zomer van 1922 tijdens de drooglegging).
Voor een jaren 20 feest of Great gatsby thema feest mag Jaren 20 kleding natuurlijk niet ontbreken! Maar wat is nou eigenlijk precies jaren 20 kleding? Wij van Confettifeest gaan je daarbij helpen om jou perfecte charleston jurkje of jaren 20 kleding te vinden!

Jaren 20 kleding dames

Charleston jurkjes, een korte bob en sigaretten met verlengstukken. De charmante charleston jurkjes staan bekend om de franjes, dat zodra je danst in je charleston jurkje de franjes lekker mee zwiepen. Daarnaast zijn de charleston jurkjes meestal wat losser van pasvorm, zo hoef je je ook niet druk te maken dat als je ff bukt je je meteen in je naakie zit... ;)

Stiekem vet harde jaren 20 raves

Wat?! Ja ja... In de jaren 20 lag er een algemeen verbod op alcohol, oftewel de jaren 20 drooglegging, zo mocht er dus geen alcohol gedronken of geschonken worden... Vreselijk toch!
De feestgangers in de jaren 20 gingen daarom underground jaren 20 feesten geven. YES!
Hier ontstond dan ook de Charleston en hier is ook de charleston kleding ontstaan zoals het charleston jurkje met de franjes.

Hieronder hebben wij een paar van onze favoriete charleston jurkjes op een rijtje gezet:

1. Charleston jurkje zilver

2. Jaren 20 jurkje zwartOf, heb je geen zin om een jurkje te dragen op het jaren 20 thema feest? Dat kunnen wij ook begrijpen, daarom verkopen wij ook een jaren 20 poncho:

3. Jaren 20 poncho

Sexy, beweeglijk en natuurlijk afgewerkt met jaren 20 accessoires. Dat is toch wel belangrijk voor jouw jaren 20 kleding dames! Als je bij onze producten kijkt, laten we je gelijk zien welke producten jouw outfit helemaal af maken. Vergeet bijvoorbeeld de hoofdbanden, handschoenen en boa's niet.

Jaren 20 kleding heren

In de jaren 20 kleding heren was er bij de mannen een gebrek aan individualiteit, veelal liepen mannen in grote groepen er hetzelfde bij in jaren 20 kleding. Nu denk je misschien, nou leuk zeg... MAAARRR.... De mannen hadden in die jaren 20 kleding wel echt de meeste sjans! Want hoe ongelooflijk sexy is een echt goed jaren 20 pak? De jaren 20 pakken waren dan ook allemaal stuk voor stuk prachtige pakken! De mannen waren met de jaren 20 kleding in de jaren 20 de best geklede mannen in de geschiedenis van de mensheid.
Maatwerk was in de jaren 20 kleding heren tijd van groot belang, er was aandacht voor detail. Zo zaten er bijvoorbeeld geen draadjes los of een steekje verkeerd in de jaren 20 kleding. Mannen liepen er doorgaans bij in pak, losse jasjes en broeken die niet bij elkaar hoorden werden zelden gecombineerd.

Je hebt misschien al wel een klein idee, maar wat dacht je van de mannen van Peaky Blinders? Dat is het grote voorbeeld hoe jij verkleed kan gaan voor een jaren 20 thema feest of Great gatsby thema. Een jaren 20 outfit voor heren kan dan ook daarop geïnspireerd zijn. Vandaar dat ook hier wij een aantal jaren 20 kostuums en great gatsby thema kleding op een rijtje hebben gezet voor de mannen om je een idee te geven:

1. Kostuum Peaky Blinders

2. Maffia pak

3. Circusdirecteur kostuum

Natuurlijk horen er bij de pakken ook de nodige accessoires. Ga je echt in Peaky Blinder stijl voor het jaren 20 thema feest of Great gatsby feest? Dan mag een wapen eigenlijk niet ontbreken. Maar wat nog belangrijker is voor jaren 20 kleding voor heren zijn de hoedjes en petjes. De meest populaire modellen waren de gleufhoeden en de newsboy caps.

Jaren 20 outfit kopen

Een jaren 20 outfit kopen doe je natuurlijk online bij Confettifeest.nl! Ben je er nou nog niet helemaal over uit welke maat je moet hebben of welk kostuum je het leukste vindt? Je bent van harte welkom in onze winkel Confetti in Groningen waar je de kostuums kunt passen. Ben jij al helemaal overtuigd? Dan hoeven wij je natuurlijk verder niks meer te zeggen en kan jij lekker je jaren 20 kleding kopen.