Verjaardag? - Confettifeest.nl


YES! Eindelijk! Its your birthday, we are going to party like its your birthday...


Lees meer…

2846 artikelen  

filters

28 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie
Heldere communicatie
Grote voorraad
Klantvriendelijk
Al 28 jaar een feestwinkel

Dat gevoel van vroeger, dat je als kind het hele jaar naar je verjaardag uit kon kijken. De nacht ervoor, gewoon maar niet kunnen slapen en dan vervolgens wakker worden in een huis vol slingers. Vaak hoor je dat als mensen ouder worden dat ze hun verjaardag niet meer echt vieren, je woont niet meer thuis en ja, alleen je slingers op hangen is ook zo wat. Maar toch vinden wij dat het nog steeds als een bijzondere en speciale dag moet voelen! En daarom verkopen wij dan ook een grote hoeveelheid verjaardags artikelen!

Oeps... Verjaardag vergeten

Oh NO... Je bent de verjaardag van je vader, moeder, tante, zus of een van je beste vrienden vergeten. Geen zorgen! Verras die persoon met een prachtige inpakballon of een mooie helium ballon of neem een kijkje bij onze gezellige slingers!

Je wordt nooit te oud om je verjaardag te vieren dus Lets go and enjoy your special day! ;)

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!