Maandlenzen kleurlenzen - Confettifeest.nl

Kleurlenzen in alle verschillende soorten en maten vind je bij confettifeest.nl. Heb je een halloween feestje of wil je iemand e…


Lees meer…

38 artikelen  

Verwijder alle
filters

Heldere communicatie
Laagste prijsgarantie
Klantvriendelijk
Al 28 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd
Grote voorraad

en keer verrassen met een enge of andere kleur ogen? Dan hebben wij daar een uitgebreid assortiment in. Wanneer je iemand wilt laten schrikken hebben we witte kleur lenzen. Maar wilde je altijd al een keer andere kleur ogen hebben, dan kan dat ook. wij hebben verschillende natuurlijk gekleurde kleurlenzen. Voor zombie hebben wij de zombie witte lenzen. De zombie witte lenzen zijn de meest verkochte lenzen. En zien er ook het meest angstaanjagend uit. Ook de rode en zwarte lenzen doen het erg goed wanneer je als zombie verkleed gaat. Bij ons vind je een zeer uitgebreid assortiment aan goedkope kleurlenzen.

Kleurlenzen en de houdbaarheid

De lenzen kunnen na opening van de verpakking gedurende 1 maand gedragen worden zo vaak u wilt. Let wel op, er zit een maximale houdbaarheidsdatum op de lenzen wanneer niet geopend. De houdbaarheidsdatum staat vermeld op de verpakking van de kleurlenzen. Meestal is dat ongeveer 5 jaar, dus u heeft wel even de tijd.

Kleurlenzen gebruiksaanwijzing

 • Was uw handen, en spoel ze af voordat u de lenzen aanraakt
 • Controleer de houbaarheidsdatum op de verpakking
 • Leg de eerste lens op de palm van uw hand
 • Inspecteer de lens op oneffenheden, vuil en beschadigingen
 • Reinig de lens met lenzen vloeistof
 • Plaats de lens op het topje van uw vinger
 • Controleer of de lens niet is omgeklapt, dus verkeerd om zit, want dit kan het oog irriteren. Mocht dit zo zijn, verwijder dan de lens,spoel hem om met lenzenvloeistof, draai hem om en probeer het opnieuw
 • Kijk omhoog en hou de oogleden open met u vingers
 • Plaats voorzichtig de lens op het oog, zorg dat er geen lucht onder de lens komt, daarna de oogleden loslaten
 • Sluit langzaam het oog. Als er binnen een paar seconden een brandend gevoel optreedt. Is het mogelijk dat de kleurlens verkeerd om in het oog zit of dat ze vuil zijn. Als het probleem zich blijft voordoen, dient u een oogarts te bellen
 • Voor het slapen gaan moeten de lenzen uiteraard wel uitgedaan worden. U kunt de lenzen dan opbergen in een lenzen bewaar bakje met daarin de bijbehorende lenzen vloeistof.


Tips voor het dragen van kleurlenzenAls u nog nooit eerder lenzen heeft gedragen, dan is het goed om eerst even te oefenen. Draag de lenzen de eerste keer niet langer dan 2 uur. Bouw daarna langzaam op tot maximaal 8 uur. Wanneer u van plan bent om make up op te doen, doe dan de lenzen in voordat u make up op doet. Op die manier voorkomt u dat lenzen vies worden door de make up.

Soorten kleurlenzen

De kleurlenzen zijn in verschillende soorten te krijgen. Zo hebben wij een collectie met daarin full sclera, mini sclera, uv, en gewone gekleurde lenzen. De full sclera lenzen bedekken uw volledige oog. De mini sclera zijn iets groter dan uw iris, met de mini sclera krijg je dus hele grote ogen. Zoals je ook vaak bij manga films ziet. Onze uv lenzen lichten op onder blacklight. De gewone kleurlenzen, zijn natuurlijk eigenlijk ook geen gewone lenzen. Die zijn verkrijgbaar in een grote variatie van kleuren. De meest verkochte lens is de zombie witte kleurlens.