Geboorte versiering meisje - Confettifeest.nl

Hoera, een meisje! Op zoek naar geboorte versiering voor een meisje? Alles in en om het huis mag helemaal babyroze! Met onze geboorte versiering en geboorte decoratie…


Lees meer…

25 artikelen  

Verwijder alle
filters

Grote voorraad
Klantvriendelijk
Al 28 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie
Laagste prijsgarantie

kun je voor zowel bezoek als de hele straat pronken met alle babyroze versiering. Denk aan babyrozeballonnen, roze folieballonnen, babyroze banieren, geboorte vlaggen en roze geboorte prikkertjes!

Bij Confetti vind je alles aan gender reveal party decoratie, baby shower versiering tot aan de viering van de geboorte! Bij de komst van een kleintje hoort natuurlijk geboorte versiering. Iedereen mag dit grote nieuws zien en weten!

Baby shower versiering

Bij baby shower decoratie kun je gelijk in themakleur werken! Wordt het een babyshower voor een jongetje met alles babyblauw of ben je op zoek naar meisjes baby shower versiering? Van roze vlaggetjes, baby shower viltjes tot leuke baby shower confetti ballonnen. Je kan het zo groot en feestelijk maken als je zelf wil!

Geboorte versiering

Bij Confetti vieren wel alles en pakken we elke gelegenheid aan. Zo ook de afdeling geboorte versiering! Erg populair zijn momenteel de gevulde helium ballonnen: lichtblauwe folieballonnen of juist babyroze folieballonnen! Voor de geboorte kun je bij ons in en om het hele huis versieren.We gaan van kleine geboorte vlaggen tot aan een grote geboorte banner voor in de straat! Denk natuurlijk ook aan de welbekende geboorte ooievaar als versiering op het raam tot aan geboortevlaggen voor in de tuin. Maak het zo groot als je zelf wil!