Carnaval trends 2020 - Confettifeest.nl

Carnaval trends 2020

Hiermee sla jij de plank zeker niet mis!
10 January 2020

Carnaval Trends 2020

Er zijn nog altijd plaatsen waar Carnaval in traditionele klederdracht wordt gevierd. Maar, gelukkig voor alle andere feestgangers onder ons zijn er ook genoeg plaatsen waar het niet gek genoeg kan. Ben jij van plan om met de gezellige Brabanders een lekker feestje neer te zetten? Dan heb je misschien nog wel wat aan deze carnaval trends van 2020!

Wij van Confetti hebben in ieder geval iets leuks gespot en dit mag zeker niet ontbreken tijdens Carnaval. Dit zijn de Double Fun kostuums. De watte? Juist! De Double Fun kostuums! Zoals de naam al zegt heb je dubbel zo veel lol. En ik ga je nu vertellen waarom! Het Double Fun kostuum bestaat uit twee verschillende soorten kostuums en je hoeft er maar één aan te trekken. Je moet het zo zien, de voorkant is bijvoorbeeld een agent en de achterkant is een boef. En zo zijn er nog veel meer opties!

Heb jij nog meer tips, toffe foto's of aanvullingen? Mail ze naar: info@confettifeest.nl met als onderwerp: "CARNAVAL TRENDS 2020"

3669131626-prins2.png

Double Fun! Prins & Kikker kostuum

Laat een mooie meid of jongen je een kusje geven in je kikker kostuum. Draai je om, en je kan zeggen dat zij of hij je heeft omgetoverd tot een ware prins. Als dat geen goede binnenkomer is, dan weten wij het ook niet meer. Met het Double Fun! Prins & Kikker kostuum zou je toch gegarandeerd een succesvolle avond moeten hebben. Maar ja, ga eerst maar eens kijken of jij je charmes in de strijd weet te gooien.9814871670-cowboyindiaan.png

Double Fun! Cowboy & Indiaan kostuum

Je kent het nummer vast wel: 'Cowboys & Indianen' van de dikdakkers. Met het Double Fun! Cowboy & Indiaan kostuum ga jij helemaal los op deze kraker. Regel nog even een lasso, pak hem erbij en jij bent klaar om als cowboy, de indianen te gaan vangen. Het mooie is nog wel dat jij zowel de cowboy als de indiaan bent. De ogen zijn zeker weten op jou gericht wanneer dit nummer voorbij komt. Zorg er nog wel even voor dat je het dansje en het nummer uit je hoofd kent!
3909547962-2in1kostuum.PNG

Double Fun! Tijger en jager kostuum

Voel je als een Freek Vonk of als een Steve Irwin in dit double fun kostuum tijdens carnaval 2020! Waar je ook bent, altijd op jacht... maar weet ook dat je tegelijkertijd zelf ook kan worden gevangen! Draai rond, spring er op af, ren weg en laat je niet in de val lokken! Of juist wel.. Dit twee in 1 kostuum klinkt Precies als carnaval: het is een CRAZY RIDE!
9605721860-2in1kostuummummie.PNG

Double Fun! Farao en mummie kostuum

Oh nee... wat moeten we nou weer aan met carnaval?! Ingewikkeld he? Ja! Uhh.. nou wacht ik bedoel nee! Carnaval 2020 is helemaal niet zo ingewikkeld met dit Farao en mummie kostuum in 1! Nouja, alleen de achterkant is misschien ingewikkeld. Om aan te zien, niet om aan te doen. Snap je het nog? Één ding is wel zeker: dit double fun kostuum geeft je het gevoel van macht, rust, warmte en vooral ontzettend veel originaliteit! Daar gaat het toch om tijdens carnaval?!
...... Klik hier voor nog meer Double fun kostuums!


Carry me kostuums (zit op de schouders van!)

Een andere trend wat wij hebben opgevangen die je vast en zeker tijdens carnaval in 2020 voorbij gaat zien komen zijn de Carry me kostuums. Wanneer je een Carry me kostuum aantrekt, lijkt het net alsof je gedragen wordt. Misschien ook wel erg handig voor carnaval: klim op de schouders van je favoriete karakter zodat jij kan drinken en zorgt je kostuum voor de rest van de dag. De Carry me kostuums zijn er in verschillende varianten! Zo kun je als grote groep verkleed als een onwijs grote dierentuin, waarbij iedereen op de rug van een ander dier zit. Speciaal voor jou hebben we een toffe carnaval selectie gemaakt!1331700826-dierencarryme.png

Dieren Carry Me: Paardrijden was nog nooit zo leuk!

Ga je met een grote groep vrienden carnaval vieren? Ga lekker carnavallen in je dieren Carry Me! Zo is het net alsof jullie met zijn allen uit een dierentuin zijn ontsnapt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit onder andere een: paard, schaap, pinguïn, vos, aap en ga zo maar door. Voor ieder vast en zeker wat wils. Je maakt er in ieder geval een lekker wild feestje van! RIDE ON!
-----
2081045357-opdeschoudersvankostuum.jpg

Bekende Carry me: Klim op de schouder van een beroemdheid!

YES YOU CAN! Stap op de schouders van Trump, Kim Jong Un of ga op jacht met Putin!
Carnaval 2020 is het moment om er lekker eens boven te gaan staan. Laat je meevoeren of haal eindelijk zelf eens lekker de zweep over Angela Merkel.. het is carnaval, kom op! Alles kan, alles mag!
----
2635750896-roodkapjecarnavalidee.jpg

Sprookjes Carry me: Beleef het van bovenaf!


Van Roodkapje, naar het huisje van Hans en Grietje (Hans und Gretel!) of een kroeg vol loslopende kaboutertjes.. Tijdens carnaval 2020 kan dit allemaal gebeuren! Beleef nu eindelijk je eigen sprookje! Of toch niet zo romantisch aangelegd? Creëer je eigen verhaal.. klim op de schouders van een vampier en ontdek hoe zijn nachten er nou echt aan toe gaan!
...... Klik hier voor nog véél meer Carry me kostuums!


Dé carnaval trend van 2020: Opblaas kostuums!

Je ziet het steeds meer: hilarische filmpjes op social media met opblaas kostuums. Kostuums waar een apparaatje bij zit die er voor zorgt dat jouw kostuum lekker bol komt te staan.. (zoals deze dikke opblaasclown)


Zo zijn er opblaas carry me kostuums waarbij je de carnavals wildernis in kan gaan op de rug van een olifant.. maar hoe KEIVET is het om je dit jaar te laten ontvoeren door een trol, een rondleiding krijgt van Frankenstein of er halverwege de week achterkomt dat je tijdens carnaval je benen bent verloren... Keibedankt dokter! Die deden toch al zeer van het dansen...

Welkom in 2020, tijd om de boel eens even lekker op te blazen!

3663774842-opblaaskostuumgoedkoop.jpg