Circus kleding kopen? - Confettifeest.nl

Oh yes! Ladysssss and Gentlemennnn het thema Circus! Met waanzinnige Circus kleding! Het thema circus is toch echt een van de beste thema's voor een onverget…


Lees meer…

331 artikelen  

Verwijder alle
filters

Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd
Al 28 jaar een feestwinkel
Heldere communicatie
Klantvriendelijk
Grote voorraad

elijk thema feest! Dit omdat het vrolijk is, je qua vormgeving er alle kanten mee op kunt, qua kleding en je je helemaal kunt uitleven in glitters, panty's, veren, make-up, bretels, hoge hoeden en ga zo maar door!

Help Confetti! Wat moet ik nou aan?!

No worries, bij ons ben je aan het juiste adres om jouw perfecte circus outfit of circus kleding te scoren! Je hebt vele personages binnen het circus thema die je kunt gebruiken als inspiratie. Neem bijvoorbeeld: De sterke man, de vrouw met de baard, de acrobaten, clowns, de ringmaster met zijn leeuw, de showgirls, de Goochelaar, de vuurman, vuurvrouw, de messenwerper, trapeze acrobaten, de koor danseressen, stelten lopers, de waarzegster, de freaks en zo zijn er nog talloze circus personages die je kunt zijn op een circus thema feest!

Spaghetti lampjes en zoete popcorn

Je hebt net die prachtige circus show gezien en je loopt voldaan de circus tent uit in je circus kleding. Nu is het moment daar! Je mag in je circus kleding op de foto op de rug van een olifant met de circusdirecteur ernaast! Je bedenkt je niet en springt zo hoppa op de rug van de reuze circus olifant!
Daarna mag je zo'n gek spaghetti lampje uitkiezen, met van die lichtjes op de top die van kleur veranderen en je eet zoete popcorn wat je lekker morst op je circus kleding. Het circus is een thema dat je altijd kan blijven koesteren en wij vinden dat we nooit te oud worden om je weer even kind te voelen in circus kleding!

Het Circus was eerst alleen met paarden maar snel daarna kwamen er ook clowns, koor dansers en zangers bij. Het circus werd in Parijs een groot succes en aan het begin van de 19e eeuw ontstonden er overal in Europa en Amerika circussen. Het circus werd ook steeds meer circustheater waarbij muziek, zang, dans en comedy werden gecombineerd.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen.
Wat extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste diverse feestwinkel van Groningen! En heeft niet alleen in de winkel zelf succes maar op internet ook met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel, laat je omverblazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers. Kijk je ogen rond in de carnavalskleding, ren een rondje in een te gek hotdog kostuum of kies voor de jaren 20 look.

En bezoek ook even onze fop stelling, daar kun je knijpen in scheetkussens en iemand foppen met een lekker stinkvoetensnoepje of misschien wel een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 is het de volgende werkdag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Boeren kleding, Jaren 20 kleding, Jaren 70 en hippie kleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding voor ieder thema feest of meerdere thema feesten, Carnavalskleding heren, Carnavalskleding dames, in de verschillende thema's:
Jaren 20 tot jaren 80, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.

Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs crazy en mooie accessoires en pruiken om je carnavalskleding helemaal af te maken!