La casa de papel kostuums - Confettifeest.nl

Het La casa de papel kostuum laat je voelen alsof je je echt in de serie bevind. Je bent anoniem bij elkaar gebracht in een oud groot huis ergens op een landschap. Want wat heb je te verliezen?


Lees meer…

9 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Al 28 jaar een feestwinkel

Je probeert het verleden achter je te laten en je te focussen op een groots geweldig plan bedacht door de Professor; De koninklijke munt beroven. Het verhaal speelt zich grotendeels af in de gangen, kluizen en drukkerij van de bank waar briefjes van 50 euro worden gemaakt. Jullie nemen het personeel plus een stel bezoekende scholieren in gijzeling en trekken elf dagen uit om verse bankbiljetten te drukken ter waarde van 2,4 miljard euro. Maar dat loopt natuurlijk uit de hand...

La casa de papel, een bekende en hele populaire serie van Alex Pina. Waarin ze namen hebben als Tokio, Berlijn en Denver. Ze weten niets van elkaar, dragen rode overalls met Salvador Dali maskers om anoniem te blijven en worden maandenlang getraind. Dan is het moment daar, ze gaan de Koninklijke munt van Spanje overvallen... De spanning is al snel te snijden achter de bankdeuren. Er vind zich een affaire plaats tussen de directeur en zijn secretaresse, waarna zij erachter komt dat ze zwanger is en zo gebeuren er nog meer snijdend spannende dingen in deze snelkookpan van een bankoverval.

Bella Ciao

De serie La casa de papel bestaat uit charismatische personages, een spannend plot en het lied 'Bella Ciao', het Italiaanse verzetslied dat al honderd jaar oud is en maar in je hoofd blijft hangen. Achter het personage 'De professor' zit ook zeker een filosofie. Die filosofie heeft een symbolisch aspect aangezien de professor zich ook tegen de staat keert.

HELP! Ik geef een feest, welk thema moet ik nou kiezen?!

Naast de bekende thema's als jaren 20, jaren 50, jaren 80 of de andere te gekke thema's is La casa de papel een briljant en heel populair thema binnen de feestgangers!

Het thema is spannend, mysterieus en het La casa de papel kostuum is ook nog eens comfortabel!

WAT?! Een derde seizoen?!

JA! De serie is opgedeeld in twee delen. Het eerste en tweede deel waren te zien van midden 2017 tot eind 2017 op de Spaanse zender Antena 3, Netflix heeft deze twee delen bewerkt en online gezet. Nu is er een tweede seizoen besteld door Netflix en deze wordt verwacht op 6 April 2019!

Actie in plaats van pizza tussen je tanden

Dagenlang bingewatchen met een vette pizza met mayo dip op de bank, heerlijk! Maar wat nog fantastischer is, wij verkopen de originele La casa de papel kostuums en La casa de papel pakken en het perfecte masker! Dus nu kan je je verkleden als 1 van de personages uit de geweldige serie en je he-lemaal inleven in het spannende verhaal!