La casa de papel kostuums - Confettifeest.nl

La Casa de Papel Kostuum: Duik in de Spannende Wereld van de Serie!

Verkleed je in een La Casa de Papel kostuum en ervaar het gevoel alsof je deel uitmaakt van de populaire serie van Alex Pina. Onze kostuums geven je de kans om anoniem deel te nemen aan het spannende verhaal van een gewaagde bankoverval.


Lees meer…

8 artikelen  

Verwijder alle
filters

28 dagen bedenktijd

Het Avontuur van La Casa de Papel

La Casa de Papel vertelt het verhaal van een groep individuen, samengebracht door de mysterieuze 'Professor', met als doel de Koninklijke Munt van Spanje te beroven. Verkleed in rode overalls en Salvador Dali-maskers, worden ze getraind voor de grootste overval in de geschiedenis.

Word Een Personage uit La Casa de Papel

Neem de rol aan van Tokio, Berlijn, Denver, of een van de andere karakteristieke personages. De serie, vol spanning en intriges, speelt zich af in de gangen, kluizen en drukkerij van de bank, waar een gijzeling leidt tot onverwachte wendingen en een race tegen de klok begint.

La Casa de Papel Kostuums voor Fans

Onze La Casa de Papel kostuums zijn perfect voor fans van de serie, themafeesten, of voor een avond vol spanning en avontuur. Trek een rood overall aan, zet je Dali-masker op, en transformeer jezelf in een lid van de beroemdste overvalbende ter wereld.

Ontdek nu onze collectie La Casa de Papel kostuums bij Confetti en bereid je voor op een ervaring waarin jij de hoofdrol speelt in een van de meest opwindende verhalen van de moderne televisie.

Bella Ciao

De serie La casa de papel bestaat uit charismatische personages, een spannend plot en het lied 'Bella Ciao', het Italiaanse verzetslied dat al honderd jaar oud is en maar in je hoofd blijft hangen. Achter het personage 'De professor' zit ook zeker een filosofie. Die filosofie heeft een symbolisch aspect aangezien de professor zich ook tegen de staat keert.

HELP! Ik geef een feest, welk thema moet ik nou kiezen?!

Naast de bekende thema's als jaren 20, jaren 50, jaren 80 of de andere te gekke thema's is La casa de papel een briljant en heel populair thema binnen de feestgangers!

Het thema is spannend, mysterieus en het La casa de papel kostuum is ook nog eens comfortabel.