Oud en nieuw feestkleding kopen? - Confettifeest.nl

Oh yes! Mensen! Het is Oud en nieuw! Iets waar je het hele jaar naar uit kan kijken. Een goed excuus om gewoonweg even...Lees meer…

144 artikelen  

Verwijder alle
filters

Laagste prijsgarantie
Klantvriendelijk
Grote voorraad
Al 26 jaar een feestwinkel
Niet goed, geld terug
Heldere communicatie

he-le-maal naar de klote te gaan. Het afgelopen jaar van je af dansen en knallend het nieuwe jaar in te gaan!

Maar bij zo'n knal feest, hoort natuurlijk ook het perfecte oud en nieuw outfit...

Help?! WAT moet ik aan?!

Geen stress. Wij hebben genoeg keus bij de Confetti. Een tip van ons: kies bijvoorbeeld voor een jaren 20 thema, deze die doet het altijd goed!

Zodra jij namelijk een jaren 20 jurk aantrekt en je binnen loopt zullen alle mannen gegarandeerd omvallen (Wel op een positieve manier natuurlijk). En voor de mannen, kies voor bijvoorbeeld ons maffia pak. Ook past glitter natuurlijk perfect bij het Oud en nieuw thema! Daarnaast kun je natuurlijk ook wat anders doen dan glitter & glamour, ga dan bijvoorbeeld als superheld het nieuwe jaar in. Dan wordt het nieuwe jaar gegarandeerd een SUPER jaar! Haha!

Oud en nieuw tradities in verschillende landen

BAM! Wist je dat de chinezen die hun eigen oud en nieuw viering hebben, het vuurwerk af steken om de kwade geesten weg te jagen? En in Brazilië vieren vele mensen het oud en nieuw feest op het strand, meestal in het wit gekleed om hun goede intenties voor het nieuwe jaar uit te drukken. Ook gooien vele mensen rozen en andere bloemen in de golven als offer voor de Afro-Braziliaanse zeegodin Yemayá. In Duitsland gieten ze heet lood in een pot water en vervolgens lezen ze de toekomst uit de vormen die het lood aan neemt.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.

Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!