1 April - Confettifeest.nl

Op zoek naar goeie 1 april grappen? Voor weinig geld kun je bij ons al ontzettend voor plezier halen! Hou je docenten voor de gek, je ouders of haal deze 1 april grappen voor op kantoor! Wat dacht je van snoepjes met vieze smaken Autoschade stickers of ga aan de slag met een gastoeter! Waar mensen het niet verwachten zijn fopartikelen perfect voor 1 april.


Lees meer…

47 artikelen  

Verwijder alle
filters

Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie
Niet goed, geld terug
Al 28 jaar een feestwinkel
Grote voorraad


De top 5 beste 1 april grappen van Confetti:

Koop confetti bij confetti!
Altijd leuk om een bak vol confetti boven op een deur te zetten. Gegarandeerd feest! Kies natuurlijk wel de kleuren die het beste bij jullie bedrijf, klas of vereniging hoor!


Een stadion toeter:
Een stadion toeter met het bereik van een stadion is natuurlijk hilarisch om onder een bureaustoel vast te maken! Wanneer de gene gaat zitten zakt de zitting iets naar beneden waardoor de gastoeter afgaat. Zo is iedereen gelijk goed wakker en is de 1 april dag officieel begonnen!

'Wil iemand een snoepje?'
Er is niks leukers om de snoeppot te vullen met een hele variatie aan VIEZE snoepjes! Wat dacht je van snoepjes met knoflooksmaak, snoepjes waar je een blauwe tong van krijgt of snoepjes waar een kakkerlak uit komt.. Supriise! Zijn ze niet zo van het snoepen? Geen probleem hoor, we hebben ook superleuke 1 april thee grappen!

Autoschade op 1 april
Verliep jouw 1 april dag ook zo goed? Kom je eindelijk bij je auto... blijken er dikke krassen op te zitten! Gelukkig zit er nog wel een briefje onder het voorruit.. 'Sorry!'

Ballon grappen zijn tijdloos
Ballonnen zijn er tegenwoordig in zoveel kleuren en maten en worden steeds goedkoper. Vul de hele ruimte met ballonnen, of dit nu een kantoorruimte is of een klaslokaal: 1 april wordt een super goed gevulde en kleurrijke dag!