Crisis feestje | Confettifeest

Crisis feestje

Hoe je van iets negatiefs iets positiefs kunt maken
26 March 2020

Momenteel kunnen we er allemaal niet meer omheen, het Corona virus en daarmee het Coronacrisis treft de hele wereld. Ondanks deze vervelende gebeurtenis willen wij jullie toch helpen om je dag een beetje op te vrolijken.

Crisis feestje

Daarom willen wij graag het Crisis feestje introduceren. En nee, begrijp ons niet verkeerd dat betekent absoluut niet dat jullie massaal moeten gaan feesten. Nee, doe dit verstandig. Luister naar de maatregelen en houd de 1,5 meter afstand en vermijd sociaal contact. We snappen dat het lastig is, maar op dit moment is dat het beste voor iedereen. Gelukkig is er iets leuks in het leven geroepen dat jullie zeker gaat helpen. De app: Houseparty.

1460928700-untitled-design-2020-03-20t162224.002.png

Download de app en trek een leuke outfit van de Confetti aan. Laat je vrienden de app ook downloaden, zodat iedereen vanuit huis op een veilige afstand toch een feestje met elkaar kan maken. Zet allemaal de muziek hard aan, sla eventueel wat borrels in en vier op afstand alsnog een feestje. Zo kun je met al je vrienden tegelijk videobellen en zijn jullie toch bij elkaar. Je kan er ook voor kiezen om samen spelletjes te spelen via de app. Maar dat is natuurlijk volledig aan jullie.

Confetti tips:

Wij van de Confetti hebben natuurlijk nog wat tips om het Crisis feestje zo leuk mogelijk te maken. Wat dacht je er bijvoorbeeld van om er een themafeestje van te maken? Wij hebben de leukste thema's voor jullie op een rijtje gezet:

  1. Neon
    Het thema dat het altijd goed doet is alles wat ook maar te maken heeft met Neon. Je kan het hier namelijk zo gek mogelijk mee maken. Wat dacht je van een heerlijk foute outfit? Of kies voor wat leuke neon accessoires.
  2. Summer party
    Aangezien de zonnestralen zich steeds meer laten zien, wat dacht je er van om thuis een beach party te organiseren. Iedereen apart verkleed in een Hawaii blouse met een lekkere cocktail in de hand. Zo is het net alsof je met elkaar op vakantie bent.
  3. Roaring Twenties
    Een thema dat nooit en te nimmer zal vervelen is het Jaren 20 thema. Ga gekleed in een leuke flapper jurk of kleed je aan als een van de Peaky Blinders boys. Haal whisky in huis, zoek je outfit of accessoires, verbind met elkaar en je hebt gegarandeerd een leuk feestje.

Wij moeten elkaar een beetje door deze tijd heen helpen en we hopen dat we jullie een klein beetje kunnen inspireren. Lieve allemaal, let op jezelf en een ander. We hopen jullie snel weer te zien op de feestjes!

Team Confetti