Alle quarantaine tips tegen verveling! - Confettifeest.nl

Alle quarantaine tips tegen verveling!

Hoe maak je een feestje tijdens de corona crisis?
26 March 2020

Alle quarantaine tips tegen verveling!

Inmiddels zitten we al een week in quarantaine.. Slaat de verveling al toe? Geen paniek! We geven je hieronder graag wat tips tegen verveling: Hoe je videobellen nóg leuker te maken, van je verjaardag tóch een feestje te maken of om hoe je tijdens quarantaine Netflix maximaal kan beleven. Hou je vast, hier gaan we!


4321604670-coronaverveling.jpg

Tip 1. Ben je jarig? Ook in quarantaine vieren we jouw feestje!

Alle vrienden en familie mogen niet langskomen.. niet getreurd! Maak van jouw feestje alsnog een feestje door van te voren een verjaardagspakket te bestellen! Iedereen zal je alsnog appen, bellen of facetimen. Dan moet je natuurlijk wel een feestelijk verjaardagsdecor hebben! In plaats al die hapjes en drankjes investeer jij dit jaar gewoon in jezelf. Treat yourself tijdens een corona verjaardag!


Wat hoort er bij een quarantaine verjaardags pakket:

2061863998-corona-verjaardag-vieren.jpg
1655384060-coronaverveling.jpg

Tip 2. Videobellen in quaraintaine nóg leuker maken

Je vrienden ken je door en door, die bel je blindelings en hun gezichten ken je uit duizenden. Hoe tof is het om op te nemen terwijl je kleurlenzen draagt of wanneer je je uren van te voren helemaal los bent gegaan met schmink of face jewels? Creativiteit kent geen tijd zeggen ze, nou en of!

Draag kleurlenzen!

Kleurlenzen worden steeds populairder, mede omdat er tegenwoordig ook kleurlenzen op sterkte zijn! Weg met die bril, maximaal in thema! Van volledig gekleurde lenzen, kattenogen of horror lenzen of om eindelijk eens die gewilde blauwe ogen uit te proberen. Ze zijn er in alle vormen! Vooral in deze corona crisis zijn maandlenzen een perfecte uitkomst: daar kun je de komende tijd zéker mee vooruit!

Quarantaine schminken
Schminken verveeld nooit, ook niet in de corona crisis! Volg eindelijk eens die toffe youtube tutorials of laat je daar door inspireren! Schmink is er in alle kleuren: van glanzende schmink, pastel kleuren tot volledige schmink paletten. In ieder geval om uren lang plezier mee te hebben! Oefen alvast voor halloween door eerst latex applicaties toe te passen of oefen alvast jouw festival look! (lees tip 5!)
Gegarandeerd lachen gieren brullen wanneer jij met je complete metarmorfose videobellen aanzet. Of hou een schmink wedstrijd met vrienden!

2073189124-quarantaine-schminken.jpg

3432762615-coronaverveling.jpg

Tip 3. Alle evenementen afgelast? Tijd voor balkon feestjes!

Zoals de vorige tip al zei: om je balkon even te bezoeken in bijvoorbeeld een dieren onesie is alleen al voor de buren een groot kijk plezier. Als we zo vast aan huis zitten, laten we elkaar van afstand entertainen! In Italië zijn ze vanaf het balkon al muziekfeestjes gaan geven (in Nederland werden ze al snel door de politie afgeblazen) maar het kan ook heel anders!
Wat dacht je van met de hele buurt 'Nederland in beweging' via het balkon? Of ga je balkon versieren om het voor de buren iets gezelliger uitzicht te geven! Of waak je wat meer over de buurt als een echte life guard!

Begint het te schemeren? Wat dacht je van moodlights, discolampen of maak het vanaf het balkon gezellig met sterretjes!

3956294784-corona-balkon-feest.jpg


3368890232-coronaverveling.jpg


Tip 4. Beleef jouw favo Netflix serie in het echt!

Heb je Netflix of al je andere video platforms al helemaal uitgespeeld? Tijd om in beweging te komen! Beleef Greys anatomy een keer in het echt of doe het alleen al om je eens in te leven in al onze helden, alle corona zorgverleners. Ga je liever de strijd aan tegen het virus?! Waan je dan in de wereld van Game of Thrones! Of help deze economie een beetje en neem videoboodschappen op in een La Casa de papel overall.. het wordt tijd om geld te maken!

Oké.. is een verkleedfeest je op die manier wat te gek? Kunnen we ons indenken.. Misschien ben je nog maar net begonnen met bingewatchen. Nou, daar hebben we ook iets voor! Want er gaat niks boven netflix kijken in je favo comfortabele onesie! Onesies zijn Heerlijk zacht, warm en fantastisch voor je buren als je af en toe via het balkon even een luchtje schept.

Er is werkelijk een hele dierentuin aan onesies! Wat dacht je van:
De apen onesie, bijen onesie, olifanten onesie, ijsbeer onesie of ga als boerderijdier met eenkuiken onesie, varken onesie of ga als geitje!
Pica Pica! Oh nee wacht, de Pikachu onesie komt van een andere dierentuin. Naja, maakt niet uit: let the quarantaine binge begin!

1120218742-corona-netflix-tips.jpg

2570040914-coronaverveling.jpg


Tip 5. Ga tijdens quarantaine alvast in festival voorbereiding!

Hopelijk mogen we allemaal snel weer in alle vrijheid naar buiten. Quarantaine doet je pas beseffen in wat voor ontzettend fijn en vrij land we wonen! Wat voor evenementen en feestjes had jij allemaal op het programma? Daar waar je normaal dikke stress van had om nog je laatste festival goodies bij elkaar te zoeken, biedt deze corona crisis je de tijd om eens Super goede voorbereidingen te treffen! Heb jij je festival pakket al samen gesteld? Hoe zou jij het liefst naar jouw favo feest gaan? Wij hebben dé tips!


Strooi met festival glitter!
Yes baby! Festivals is de kans om volledig te shinen, met glitter natuurlijk!! Tegenwoordig is er zóveel glitter in verschillende maten en kleuren.. van fijne glitters tot chunky en van neon tot oerhollandsch rood-wit-blauw! Breng een beetje gel aan op je gezicht en ga he-le-maal los. Dit is de perfecte tijd om te oefenen!

Shine bright like a face jewel
Go big or go home! Thuis zit je al, dus maak het feestje groot, groter grootst! Face jewels of gezichtssteentjes zijn super leuk om eindeloos mee te spelen. Dit is de perfecte tijd om flink los te gaan zodat als het festival seizoen begint je gelijk op maximaal glam staat. Dat is wat we willen!

Fantasy festivals

Maak met schmink van een festival jouw ware fantasie! Of ben jij juist een liefhebber van fantasy festivals? Waarschijnlijk heb jij dé outfit al helemaal in je hoofd en is dit dus de perfecte timing om jouw gezicht helemaal één te maken met jouw outfit. Dus wie indruk wil maken op festivals kan tijdens de corona crisis net als Matteo Arfanotti een echte schmink professional worden!

2771734320-corona-festival-voorbereiding.jpg