Uv kleurlenzen lichten op onder blacklight - Confettifeest.nl

De UV jaar lenzen geven licht onder blacklight. Wanneer u een halloween feest in het donker heeft, zijn deze lenzen zeer geschikt. Kleurlenzen op zich zijn al hartstikke creepy. maar wanneer ze ook nog licht geven jaagt u iedereen de stuipen op het lijf! De lenzen zijn na opening een jaar lang te gebruiken. U dient de lenzen op te bergen in een lenzen bewaar bakje met daarin de bijbehorende lenzen vloeistof.


Lees meer…

5 artikelen  

Verwijder alle
filters

Laagste prijsgarantie

Uv kleurlenzen gebruiksaanwijzing

Was uw handen, en spoel ze af voordat u de kleurlenzen aanraakt

Controleer de houbaarheidsdatum op de verpakking

Leg de eerste lens op de palm van uw hand

Inspecteer de lens op oneffenheden, vuil en beschadigingen

Reinig de lens met lenzen vloeistof

Plaats de lens op het topje van uw vinger

Controleer of de lens niet is omgeklapt, dus verkeerd om zit, want dit kan het oog irriteren. Mocht dit zo zijn, verwijder dan de lens,spoel hem om met lenzenvloeistof, draai hem om en probeer het opnieuw

Kijk omhoog en hou de oogleden open met u vingers

Plaats voorzichtig de lens op het oog, zorg dat er geen lucht onder de lens komt, daarna de oogleden loslaten

Sluit langzaam het oog. Als er binnen een paar seconden een brandend gevoel optreedt. Is het mogelijk dat de kleurlens verkeerd om in het oog zit of dat ze vuil zijn. Als het probleem zich blijft voordoen, dient u een oogarts te bellen

Voor het slapen gaan moeten de uv lenzen uiteraard wel uitgedaan worden. U kunt de uv lenzen dan opbergen in een lenzen bewaar bakje met daarin de bijbehorende lenzen vloeistof.

Tips voor het dragen van uv kleurlenzen

Als u nog nooit eerder lenzen heeft gedragen, dan is het goed om eerst even te oefenen. Draag de uv lenzen de eerste keer niet langer dan 2 uur. Bouw daarna langzaam op tot maximaal 8 uur. Wanneer u van plan bent om make up op te doen, doe dan de lenzen in voordat u make up op doet. Op die manier voorkomt u dat lenzen vies worden door de make up.

Soorten kleurlenzen

De kleurlenzen zijn in verschillende soorten te krijgen. Zo hebben wij een collectie met daarin full sclera, mini sclera, uv, en gewone gekleurde lenzen. De full sclera lenzen bedekken uw volledige oog. De mini sclera zijn iets groter dan uw iris, met de mini sclera krijg je dus hele grote ogen. Zoals je ook vaak bij manga films ziet. Onze uv lenzen lichten op onder blacklight. De gewone kleurlenzen, zijn natuurlijk eigenlijk ook geen gewone lenzen. Die zijn verkrijgbaar in een grote variatie van kleuren. De meest verkochte lens is de zombie witte kleurlens.