Foute trainingspakken - Confettifeest.nl

WOW! Wat komt daar nou voorbij?! Het zijn de foute trainingspakken! YES! Opvallend, kleurrijk, ik zeg aussies, trainingspak dames, trainingspak heren, vette matjes, opgeschoren haren, snorren met schuimlagen bier, frikandellen, patatjes, KEIHARD raven of ga voor de oorspronkelijke look waar de trainingspakken zijn ontstaan; tussen de rappers!


Lees meer…

16 artikelen  

Verwijder alle
filters

Grote voorraad
Heldere communicatie
28 dagen bedenktijd

De waanzinnige opkomst van het jaren 80 trainingspak

Eind jaren 80 werden de foute trainingspakken super populair in de hip-hop en rapscene. Hip-hop groep Run DMC startte de hype en vele jongeren gingen jaren 80 trainingspakken dragen. Later onder de gabbers is het merk Australian en Cavello het meest populair en dragen ze de jaren 80 foute trainingspakken tot het laatste draadje omdat je er zo heerlijk comfortabel in kunt hakken!

Jaren 80 trainingspakken mee de toekomst in

Niet alleen in het einde van de jaren 80 en heel jaren 90 waren de jaren 80 trainingspakken in maar ook nu in onze tijd zien we het veel terug. Bijna iedereen heeft wel zo'n foute jaren 80 trainingspak in zijn kast hangen want naast dat je er gewoon super baas uit ziet zijn de trainingspakken ook nog eens super comfortabel. En een fout trainingspak is helemaal perfect als je een jaren 80 of 90 themafeest hebt! Het is makkelijk, je trekt het aan en BAM, je bent helemaal klaar om te feesten.

Je kunt verkleed als RUN DMC of ga je liever als keiharde gabber? Kijk dan tussen onze jaren 80 trainingspakken want man, man, man zo'n basis pak kost rond de 180 euro maar bij ons heb je er al 1 voor 25 euries!

HELP?! Ik ga een jaren 80 trainingspak kopen, waar moet ik nou op letten?!

Jaja, er wordt haast een wiskundige afweging gemaakt tussen pasvorm, merk, kleur en accessoires. Het maakt ook helemaal niet uit wat voor figuur je hebt want een jaren 80 trainingspak is voor iedereen! Wij verkopen jaren 80 trainingspakken in meerdere kleuren, hoe kleurrijker hoe beter! Je maakt je jaren 80 trainingspak ook helemaal af met onze jaren 80 accessoires!


Een terugblik uit een onvergetelijke avond

Het was donker, overal waar ik keek zag ik dansende mensen door de ruimte bewegend in supersonische lichten. Alsof ik in een soort tijdscapsule terecht kwam met een voorbijrazende wereld en talloze ruimtes gevuld met blij feestende mensen.

Ik leunde tegen een wand aan om het feest te observeren en toen ik beter keek zag ik dat ze foute trainingspakken aan hadden die ervoor zorgden dat ze zo ongelooflijk snel konden dansen. WAT WAANZINNIG! Ik wil ook zo'n trainingspak kopen dacht ik! Ik heb mij gemengd in deze snel dansende menigte en gevraagd waar ze de pakken vandaan hadden, bij Confetti feest!

Ben jij nou op zoek naar zo'n fout trainingspak dames of een trainingspak heren?

Kom dan een knettergek aussie kopen in onze winkel en laat je verassen door onze andere toffe artikelen of kijk rustig op onze webshop!