The addams family kostuums - Confettifeest.nl

De Addams Family is een populaire Amerikaanse televisieserie uit de jaren 60. De serie werd beroemd door de kenmerkende, eigenaardige personages met hun donkere kleding en kenmerkende personage kenmerken, zoals de eigengereide Gomez Addams en zijn vrouw Morticia. Deze kenmerken maken de Addams Family een perfect thema voor een Halloween kostuum. Het is een leuk en origineel thema dat mensen herkennen en waar een leuke verkleedpartij van te maken is.


Lees meer…

52 artikelen  

Verwijder alle
filters

Heldere communicatie
Al 28 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Niet goed, geld terug
Klantvriendelijk

The Addams Family en de oorsprong

De Addams Family is een fictief personage uit de Amerikaanse televisieserie met dezelfde naam, die werd uitgezonden van 1964 tot 1966. De serie draaide om het Addams-gezin, een excentrieke, rijke familie met een kenmerkende gothic stijl en een unieke liefde voor het macabere.

De serie is gebaseerd op de cartoonserie The Addams Family ontworpen door Charles Addams in 1930. De serie werd gecreëerd door producenten David Levy, William Refkin en Nat Perrin.

De hoofdpersonages in de serie waren Gomez Addams, de patriarch van de familie, gespeeld door John Astin; Morticia Addams, gespeeld door Carolyn Jones; hun kinderen Wednesday en Pugsley Addams, gespeeld door Lisa Loring en Ken Weatherwax, respectievelijk; de butler Lurch, gespeeld door Ted Cassidy; en de buurman, de bankier Tully Alford, gespeeld door Felix Silla.

De serie werd gevolgd door de film The Addams Family in 1991. De film is een reïncarnatie van de originele televisieserie met een aantal andere castleden, waaronder Raul Julia als Gomez, Anjelica Huston als Morticia, Christopher Lloyd als Uncle Fester, Christina Ricci als Wednesday en Jimmy Workman als Pugsley. De film werd gevolgd door een sequel in 1993, Addams Family Values.

De serie en de twee films hebben een grote invloed gehad op de populaire cultuur, en hun unieke stijl, humor en iconografie zijn nog steeds populair. De serie heeft ook een aantal spin-offs en hernemingen opgeleverd, waaronder een animatieserie in 1973, een live-action serie in 1998 en een animatiefilm in 2019.

Wednesday Addams

De nieuwe serie Wednesday van Netflix is een komische serie over twee tiener meisjes die samen een reis maken om hun geschiedenis te verkennen. Het verhaal draait om het leven van Wednesday en haar vriendin Alexis, die samen op een magische reis gaan om hun verleden te verkennen. Ze ontdekken de wereld, leren de waarheid over zichzelf en over hun familie, en ontdekken dat het verleden hun toekomst kan beïnvloeden. De serie heeft een komische toon en een magische setting die een verhaal vertellen dat alle leeftijden aanspreekt.

Wednesday wordt geschilderd als een mysterieus, donker en macaber meisje, dat van de griezelige dingen in het leven houdt. Ze draagt meestal een donkere jurk en een vlecht, waarmee ze de kinderen van haar leeftijd tegen zich inneemt. Ze is erg beleefd, maar is tegelijkertijd erg onafhankelijk en zal zich nooit laten knechten door volwassenen.

Wednesday is een intelligent, scherpzinnig meisje met een grote verbeeldingskracht. Ze houdt van het verzinnen van spelletjes en het uitvinden van krankzinnige plannen. Ondanks haar ondeugendheid, is ze een lief en trouw meisje, dat veel om haar familie geeft.

Hoe ga je verkleed als Wednesday Addams

Een Wednesday kostuum bestaat doorgaans uit een donker pak of een stijlvolle jurk. Een donker kostuum is een goede keuze voor een klassieke stijl. Als u een jurk draagt, kiest u het beste voor een eenvoudige, stijlvolle stijl die niet te gewaagd is.

Voor de make-up kunt u ervoor kiezen om uw gezicht te accentueren art.met een lichte foundation, een blush, mascara en een lipgloss. Ook kunt u oogschaduw gebruiken om uw ogen te laten opvallen. Gebruik neutrale kleuren, zoals bruin, beige en goud, om ervoor te zorgen dat uw make-up niet te opvallend is. Als u een meer dramatische look wilt, kunt u oogschaduw gebruiken in kleuren zoals rood, paars of zwart.

Leden van The Addams Family

De Addams Family bestaat uit Gomez Addams (Patric Stewart), Morticia Addams (Anjelica Huston), Wednesday Addams (Christina Ricci), Pugsley Addams (Jimmy Workman), Uncle Fester (Christopher Lloyd), Grandmama Addams (Judith Malina), en Thing (een hand die in een doos leeft).

Gomez Addams is de familiehoofd en een rijke zakenman die ongelooflijk romantisch en liefdevol is voor zijn vrouw Morticia.

Morticia Addams is de moeder van de familie en een mysterieuze vrouw met een griezelige charme.

Wednesday Addams is de dochter van de familie en is een donker en melancholiek meisje dat een obsessie heeft met macabere dingen.

Pugsley Addams is de zoon van de familie en een brutale jongen met een voorliefde voor bizarre experimenten.

Uncle Fester is de mysterieuze oom van de familie die nooit zijn gezicht toont. Hij heeft een bijzondere magische kracht en is de 'verzorger' van Thing.

Grandmama Addams is de moeder van Gomez en een vreemd oud meisje met een zwak voor bizarre voedselcombinaties.

Thing is een levende hand die in een doos leeft en wordt verzorgd door Uncle Fester. Thing kan spullen aanraken en verplaatsen zonder aangeraakt te worden.