Carry me kostuums -Confettifeest.nl

Carry me, of in het Nederlands draag mij kostuums zijn de carnavalstoppers! De carry me kostuums zijn leuk voor carnaval of een ander feestje waarbij je verkleed komt.


Lees meer…

47 artikelen  

Verwijder alle
filters

28 dagen bedenktijd
Al 26 jaar een feestwinkel
Laagste prijsgarantie
Grote voorraad
Heldere communicatie
Niet goed, geld terug

En het zijn niet zomaar verkleed kostuums, nee zodra iemand dit aantrekt lig je helemaal in een deuk! Het is namelijk een fantastisch grappig gezicht.

Ben jij stiekem een beetje lui? Wil je gewoon alleen maar bier drinken de hele avond? Dan zit je met een Carry me kostuum helemaal goed. Maar pas wel op! Na een paar borreltjes zou het kunnen zijn dat je drager ook wat alcohol binnen krijgt en dus niet meer zo goed kan lopen. Vertrouw dus niet volledig op het Carry me kostuum. U bent nog altijd verantwoordelijk voor uw eigen terug weg naar huis.

Piggyback, draag mij of carry me kostuum?

Er zijn 3 verschillende benamingen voor het kostuum waarbij je op iemand zijn/haar schouders zit. Wij hebben gekozen voor Carry me, omdat dat de meest gebruikte term is. Maar in Amerika worden de pakken veelal Piggyback kostuums genoemd. Omdat waarschijnlijk het eerste Carry me kostuum een varken was. In Nederland wordt de letterlijke vertaling draag mij ook regelmatig gebruikt.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.

Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!