Carry me kostuum kopen? | Confettifeest.nl

Hallo daar feestganger! Op zoek naar een grappige en originele outfit? Kies dan voor een carry me kostuum!


Lees meer…

17 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Al 28 jaar een feestwinkel
Laagste prijsgarantie
28 dagen bedenktijd

Carry me kostuum

Ben jij een echte carnaval fan? Dan heb je vast wel eens iemand voorbij zien komen in een carry me kostuum! Een wat? Ja een carry me kostuum! Ook wel het draag mij of instap kostuum genoemd. Want ja dat is het natuurlijk, een kostuum waarbij het lijkt dat jij bij iemand op de schouders zit en tijdens het feest wordt gedragen. Wanneer iemand een carry me kostuum aanheeft ligt iedereen in een deuk want het is natuurlijk een fantastisch gezicht! Of je nou een halloween feestje hebt of een dieren themafeestje bij Confettifeest.nl hebben wij voor ieder wat wils!

Carry me kostuum kind

Wil je graag een leuke outfit voor het hele gezin? Ook dan is het carry me kostuum perfect! Wij hebben namelijk ook een carry me kostuum voor kinderen! Het carry me kostuum kind bestaat uit een kabouter kostuum. Hierdoor lijkt het net alsof jouw zoon of dochter de hele dag gedragen wordt door een kabouter. Met dit kostuum is jouw kind helemaal klaar om de armen in de lucht te gooien tijdens de kabouterdans. Wil jij nou zelf ook even met je voeten op de grond stampen? Wij hebben het kostuum ook voor volwassenen!

Carry me kostuum Oktoberfest

Wel naar het Oktoberfest maar zelf geen Lederhosen aan? Dat kan met het carry me kostuum Oktoberfest. Een van onze carry me kostuums bestaat uit een mannetje die Lederhosen draagt. Ideaal want jij hoeft alleen maar een hoedje op te zetten en je bent klaar om naar het feest te gaan. Zo spring je er ook nog uit want je hebt niet alleen fantastisch kostuum, je bent ook anders gekleed dan de rest. Want ja zeg nou eerlijk, wil jij liever je geld uitgeven aan een echte Lederhose of aan pullen vol met bier? Met het carry me kostuum Oktoberfest houd jij je focus gewoon op bier!

Carry me kostuum kerst

Ho Ho Ho! Zie wie daar de show steelt tijdens de feestdagen! Dat ben jij als kerstman bovenop een rendier. Want jij wordt geheel in stijl naar de keukentafel gebracht om de feestdagen door te brengen. Met het carry me kostuum kerst ben jij in een keer klaar en ben je niet alleen maar de standaard kerstman.. Nee, jij bent een kerstman die zich graag laat dragen. Met dit kostuum ben jij zowel een rendier als een kerstman in één.

Carry me kostuum goedkoop

Wil je niet te veel geld uitgeven voor een kostuum? Wij van confettifeest.nl snappen dat! Bij ons kun je dan ook zeker wel een carry me kostuum goedkoop vinden. Bij ons begint het goedkoopste kostuum vanaf €29,95. Je moet natuurlijk niet vergeten dat het carry me kostuum een vrij groot kostuum is waar je met je benen instapt. Je zou je carry me kostuum helemaal af kunnen maken met een eigen outfit, maar dat is natuurlijk afhankelijk van het thema en wat jij zelf wilt!

Carry me kostuum kopen

Ben je van plan om een carry me kostuum te kopen? Dat doe je natuurlijk bij confettifeest.nl! Wil je toch graag eerst even zien hoe zo'n carry me kostuum er eigenlijk uitziet? Je bent van harte welkom in onze feestwinkel Confetti in Groningen. Kom gezellig eens langs en laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke medewerkers. Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen als je maar een klein vraagje hebt en Groningen toch net even iets te ver reizen is.