Jaren 80 kleding kopen - Confettifeest.nl

Jaren 80 kleding is veelal punk rock kleding. In de jaren 80 waren de punkers de meest opvallende groep. De punker wilde zich afzetten tegen de fashion industrie da…


Lees meer…

84 artikelen  


Niet goed, geld terug
Al 26 jaar een feestwinkel
Heldere communicatie

t begin jaren 80 erg opkwam, en tegen de hippies uit de jaren 70. De punker was veelal gekleed in zwarte kleding. Hadden hoge hanenkammen en droegen veel sieraden. Zoals hals en armbanden met studs erop.Ze zagen er altijd vrij intimiderend uit. We kennen allemaal de foute rock nummers. En natuurlijk de kleding die gekenmerkt was door de leren broeken, tatoeages en wilde kapsels. Ook werden er in de jaren 80 veel felle kleuren gebruikt. Zo werden haren fel gekleurd en werden veel gekleurde accessoires gebruikt.

Jaren 80 accessoires

De neon accessoires bestonden uit hoofdbanden, armbanden, oorbellen en kettingen. In de jaren 80 waren ook de fel gekleurde trainingspakken populair. De fel gekleurde trainingspakken, leggings en panty’s pasten in de trend van de strakke kleding in die tijd. Ook voor een foute party kan je dus ook een beroep doen op de jaren 80 kleding.