Halloween kostuum meisjes kopen? - Confettifeest.nl

Oh yes! Het is tijd voor een Halloween kostuum meisjes! Hebben jullie een Halloween feest en heb je zin om je kind ook lekker het Halloween feest…


Lees meer…

102 artikelen  

Verwijder alle
filters

Heldere communicatie
Laagste prijsgarantie
Niet goed, geld terug
Klantvriendelijk
Grote voorraad
28 dagen bedenktijd

mee te laten vieren? Of heeft uw kind op school een Halloween feest? Neem dan eens een kijkje tussen onze Halloween kostuum meisjes!
Naast dat het te gek is als je met zijn allen verkleed kunt gaan naar een Halloween feest is het natuurlijk ook mega tof om weer een extra item in de verkleedkist te hebben!
Je kunt de Halloween kostuums meisjes heel goed combineren met de volwassen kleding die wij verkopen, zelfs van het meeste wat wij verkopen voor kinderen hebben wij ook de volwassen Halloween versie van!
Wat helemaal te gek is met Halloween is dat je het niet alleen in het bloederige hoeft te zoeken, je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor superhelden, sprookjes of bijvoorbeeld het thema film & tv!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen.
Wat extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste diverse feestwinkel van Groningen! En heeft niet alleen in de winkel zelf succes maar op internet ook met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel, laat je omverblazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers. Kijk je ogen rond in de verschillende thema's voor carnaval, ren een rondje in een te gek cartoon kostuum of kies voor een jaren 20 jurkje of juist een boevenpak.
Je kunt het zo gek niet bedenken of wij verkopen het! Wil jij een keer een ander hoofd? Voor de liefhebbers verkopen wij ook maskers! Ook raden wij aan dat als je langs komt in de winkel even een kijkje te nemen tussen de fopspullen, voordat je het weet lig je helemaal in een deuk!
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop die een snelle service heeft!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Boeren kleding, Jaren 20 kleding, Hippie kleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding voor ieder thema feest of meerdere thema feesten, Carnavalskleding heren, Carnavalskleding dames, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 90, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.
Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs crazy en mooie accessoires en pruiken om je carnavalskleding helemaal af te maken!

Enuh... Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!