Jaren 20 outfit kopen? - Confettifeest.nl

Ben je op zoek naar een jaren 20 outfit, feestartikelen of jaren 20 kleding? Dan ben je bij Confetti aan het juiste adres. Van gangster tot…


Lees meer…

49 artikelen  

Verwijder alle
filters

Al 28 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie
Klantvriendelijk
Niet goed, geld terug
Grote voorraad

Roaring 20´s tot charleston outfits. Je scoort ze allemaal bij Confetti! Als je aan de jaren 20 denkt dan denk je al snel aan een Charleston outfit voor dames en een gangster/maffia jaren 20 kostuum voor heren. Maar je kunt je natuurlijk verkleden op de manier die jou het meeste aanspreekt. Wil je geen complete jaren 20 outfit?, dan hebben wij ook genoeg losse jaren 20 accessoires te koop. Dames kunnen bijvoorbeeld een jaren 20 boa omdoen een sigarettenpijpje in de hand nemen en je jaren 20 outfit helemaal laten stralen met een charleston hoofdbandje!
Op die manier ben je al behoorlijk in de stijl van de jaren 20 en jaren 20 kleding verkleed. Voor heren hebben we natuurlijk een mooie Tommy gun, een gangster hoed en een mooie set bretels om het af te maken. Het enige wat nu ontbreekt zijn mooie gelakte schoentjes en een dikke vette sigaar bij jou jaren 20 outfit! Voor de sigaar kan je uiteraard ook bij ons terecht.

Kenmerken van de jaren 20

De jaren 20 staan onder andere bekend om het mode beeld van de vrouw dat radicaal veranderde na de eerste wereldoorlog. Vrouwen gingen steeds meer mannenwerk doen en de strakke korsetten maakte plaats van losse jaren 20 jurken en natuurlijk, een kort bob kapsel (boblijn). De jaren 20 was een beruchte tijd met veelal beroemdheden uit het criminele milieu. Wat te denken van bijvoorbeeld Al Capone. De man die de misdaad beheerste in de jaren 20 en 30 in Amerika. Al Capone was vooral druk met het uitbuiten van casino´s, handel in alcohol en prostitutie. Daarnaast was er een drooglegging, er mocht niet meer alcohol gedronken en geschonken worden. Hierdoor werden er underground raves gehouden met fantastische jaren 20 muziek. Hier ontstond dan ook de charleston dans, een energieke dans waarbij de charleston jurkjes een grote hit waren. Dus met een charleston jurkje maak jij dan ook grote indruk op een themafeest met het thema jaren 20 of het thema jaren 20 kleding!

Jaren 20 kleding

Voor de heren jaren 20 kleding is het vooral kenmerkend dat ze pakken droegen, eigenlijk zagen alle mannen er in de jaren 20 kleding hetzelfde uit. Saaaai denk je nu misschien maaar.... ieder jaren 20 pak was tot in de details uitgewerkt, er hing geen draadje los, geen pijp was scheef genaaid, nee, nee deze jaren 20 pakken waren allemaal super strak. Nu is het ook nog eens bewezen dat mannen in pak beter presteren Ennnn daar komt bij dat het is bewezen dat de jaren 20 kleding voor heren de beste kleding stijl is uit heel de geschiedenis! De jaren 20 stijl en jaren 20 kleding is vooral kenmerkend voor zijn sierlijkheid, uitstraling en detail.

Great gatsby

Heb jij een jaren 20 thema feest? Dan kan het ook wel Great gatsby thema heten. Het thema Great gatsby komt voort uit de jaren 20. The great gatsby is van origine een roman geschreven door de Amerikaanse auteur F. Scott Fitzgerald. Het verhaal speelt zich af op de Long Island en in New York gedurende de zomer van 1922. Dit is de periode van de roaring twenties en de drooglegging. Ik raad je dan ook zeker aan om de verfilming van de roman te kijken, waanzinnige beelden en prachtige jaren 20 kleding, great gatsby kleding, charleston jurken en heren pakken (In ieder geval genoeg inspiratie voor jouw themafeest en je jaren 20 outfit)!


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.

Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding,Feestkleding dames,Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!