Jaren 20 outfit kopen? Confettifeest.nl

Pailletten, franjes, veren en glanzende stoffen.. Ja we hebben het natuurlijk over de Roaring Twenties. Heb jij binnenkort een jaren 20 themafeest? Dan mag een jaren 20 outfit natuurlijk niet ontbreken! Maar wat is nou eigenlijk precies een jaren 20 outfit? Wij van Confettifeest.nl gaan je daarbij helpen!


Lees meer…

172 artikelen  

Verwijder alle
filters

Niet goed, geld terug
Grote voorraad
Heldere communicatie
Laagste prijsgarantie
Al 26 jaar een feestwinkel
Klantvriendelijk

Jaren 20 outfit dames

Jurkjes, een korte bob en sigaretten met verlengstukken. Dat zijn toch wel de kenmerken van de jaren 20. Bij een jaren 20 outfit voor dames denken we met name aan de flapper jurkjes, die te verkrijgen zijn in verschillende kleuren. Allen voorzien van franjes voor extra beweging tijdens het dansen. In de jaren 20 lag er een algemeen verbod op alcohol waardoor er een ondergronds clubcircuit ontstond, hier werd de Charleston dans bedacht. Waar de jurkjes ook vandaan komen, zodat de vrouwen in die tijd goed konden bewegen.

Hieronder hebben wij een paar van onze favoriete jaren 20 jurkjes op een rijtje gezet:

1. Charleston jurkje zilver

2. Jaren 20 jurkje zwart

3. Jaren 20 poncho

Sexy, beweeglijk en natuurlijk afgewerkt met accessoires. Dat is toch wel belangrijk voor jouw jaren 20 outfit dames! Als je bij onze producten kijkt, laten we je gelijk zien welke producten jouw outfit helemaal af maken. Vergeet bijvoorbeeld de hoofdbanden, handschoenen en boa's niet.

Jaren 20 outfit heren

In de jaren 20 was er bij de mannen een gebrek aan individualiteit, veelal liepen mannen in grote groepen er hetzelfde bij. Maar ondanks dat, waren de mannen in de jaren 20 de best geklede mannen in de geschiedenis van de mensheid. Maatwerk was in die tijd van groot belang, er was aandacht voor detail. Zo zaten er bijvoorbeeld geen draadjes los of een steekje verkeerd. Mannen liepen er doorgaans bij in pak, losse jasjes en broeken die niet bij elkaar hoorden werden zelden gecombineerd.

Je hebt misschien al wel een klein idee, maar wat dacht je van de mannen van Peaky Blinders? Dat is het grote voorbeeld hoe jij verkleed kan gaan. Een jaren 20 outfit voor heren kan dan ook daarop geïnspireerd zijn. Vandaar dat ook hier wij een aantal kostuums op een rijtje hebben gezet voor de mannen om je een idee te geven:

1. Kostuum Peaky Blinders

2. Maffia pak

3. Circusdirecteur kostuum

Natuurlijk horen er bij de pakken ook de nodige accessoires. Ga je echt in Peaky Blinder stijl? Dan mag een wapen eigenlijk niet ontbreken. Maar wat nog belangrijker is voor een jaren 20 outfit voor heren zijn de hoedjes en petjes. De meest populaire modellen waren de gleufhoeden en de newsboy caps.

Jaren 20 outfit kopen

Een jaren 20 outfit kopen doe je natuurlijk online bij Confettifeest.nl. Ben je er nou nog niet helemaal over uit welke maat je moet hebben of welk kostuum je het leukste vindt? Je bent van harte welkom in onze winkel Confetti in Groningen waar je de kostuums kunt passen. Ben jij al helemaal overtuigd? Dan hoeven wij je natuurlijk verder niks meer te zeggen en kan jij lekker je jaren 20 outfit kopen.