Jaren 60 kleding - Confettifeest.nl

De jaren 60 staan bekend van minder naar de kerk, meer naar school, minder werken en meer seks. Roerig, kleurrijk, jeugdig, vernieuwend en wild. Dit klinkt toch fantastisch? Het jaren 60 thema is perfect voor een themafeest! Een goede vibe en vooral de muziek! YES!


Lees meer…

55 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Laagste prijsgarantie
Niet goed, geld terug
Al 28 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie

In de jaren 60 hadden ze psychedelisch behang & kralengordijnen, omdat het in was maar ook om lekker op te spacen natuurlijk. Daarnaast groeide Amsterdam in de jaren 60 uit tot het ''magisch centrum'' van de wereld waar met drugs alles kon en mocht.

Wist je dat de hippie mannen en vrouwen in de jaren 60 kleuren droegen die allemaal een betekenis hadden?

Roze stond voor seks, rood voor leven, oranje voor geneeskracht, geel voor zonlicht, groen voor natuur, turkoois voor magie, blauw voor sereenheid en violet voor karakter!

Lange haren, baarden, felle kleding, peace, indiaase motieven, seks en veel drugs

Je kunt natuurlijk als hippie verkleed gaan die uit de jaren 60 komt gezoefd maarrrrr er waren meerdere verschillende populaire bewegingen in de jaren 60 die super tof zijn voor een jaren 60 themafeest!

De artistiekelingen in de jaren 60

De artistiekelingen in de jaren 60 luisterde naar Jazzmuziek, droegen zwarte kleding en rookte joints.

De kikkers in de jaren 60

De kikkers in de jaren 60 hadden langer haar met een scheiding, droegen strakke kleding, mini-rokken en reden op puchjes.

De kuiven in de jaren 60

De kuiven in de jaren 60 waren werkende jongeren, maar niet alleen dat, ze waren echte vechtersbaasjes. Ze droegen broeken met smalle pijpen en puntschoenen, gebruikte geen drugs maar dronken veel bier in de jaren 60.

De provo's in de jaren 60

De provo's in de jaren 60 waren tegen autoritair gezag en niet materialistisch. Ze droegen dump kleding en hadden vrije seks.

HELP! Een jaren 60 feest! En nu dan?

Je bent van plan een jaren 60 feest te geven, he-le-maal te gek natuurlijk! Ik geef je hier een paar tips om dit feest te laten knallen!

1. Leef je uit met confetti! In die tijd was de technologie nog niet zo ver dat ze allemaal lampjes hadden op de feesten, ze gebruikte vooral confetti in de jaren 60 en bijvoorbeeld spiegelbollen zijn ook perfect voor het jaren 60 thema!

2. De jaren 60 had fantastische muziek, draai erop los met The Beatles, The Stones, Joan Baez, Bob Dylan, Let Zeppelin, The Doors, Frank Zappa, Pink Floyd en bijvoorbeeld de klassieker: ''KOM VAN DAT DAK AF''!

3. Leef je uit in de jaren 60 kleding, kies uit één van de verschillende fantastische populaire bewegingen uit de jaren 60! Ook kun je je jaren 60 kleding helemaal af maken met een jaren 60 kapsel!

4. In de jaren 60 was de eerste maanlanding en toen bracht David Bowie Major Tom uit. Je kunt natuurlijk ook het jaren 60 themafeest een space touch geven!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.

Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 totjaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!