Halloween schmink kopen? - Confettifeest.nl

Het is tijd om helemaal loco te gaan mensen! Kom maar op met die Halloween schmink!
Begin lekker op tijd met de voorbereidingen, probeer dingen uit en laat tijdens Hal…


Lees meer…

81 artikelen  

Verwijder alle
filters

Al 28 jaar een feestwinkel
Niet goed, geld terug
Heldere communicatie
Grote voorraad
28 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie


loween iedereen in hun broek piesen van angst. Hehehe!
Met Halloween schmink kun je alle kanten op, duivels, heksen, skeletten, zombies, Halloween clowns je kunt het zo gek niet bedenken of het is wel perfect voor Halloween schmink!
Het is toch heerlijk om voor een nacht even helemaal iemand anders te zijn? Je te verplaatsen in een personage en mensen kippenvel te bezorgen terwijl je uit je plaat gaat op de dansvloer tijdens een Halloween feest.
Je kunt van alles doen met Halloween schmink en Halloween make-up,wonden maken of zelfs gehele maskers!

Heb je inspiratie nodig? Bekijk dan 1 van onze schmink tutorials!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig bij ons langs in de winkel, maak een praatje met onze enthousiaste en klantvriendelijke verkopers, laat je adviseren over Halloween kostuums, pruiken, schmink of lach je een deuk bij ons fop spullen vak. Daar zijn zelfs scheetkussens waar je in kunt knijpen, lekker even ontstressen!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Verkleedkleding voor kinderen, in de verschillende thema's; Jaren 20 tot jaren 80, of van Middeleeuwen tot Moulin rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!