Arabische kleding kopen? - Confettifeest.nl


Arabische kleding is fantastisch als jij een thema feest of een carnavalsfeest hebt met bijvoorbeeld het thema landen of


Lees meer…

10 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
Grote voorraad


t.nl/1001-nacht">1001 nacht. Naast deze thema's is Arabische kleding natuurlijk sowieso mooi om in jouw feest garderobe te hebben! Hoe heerlijk is het dat als je een carnavalsfeest hebt je nauwelijks hoeft na te denken, gewoon hoppa die kast in duiken of even in de verkleedkist te springen en eruit te komen met een oogverblindend feest kostuum.
Arabische kleding is een echte hit onder de echte feestgangers!

Confetti wat moet ik nou aan?!

Ja, trek een biertje open, adem in en adem uit, het komt echt wel goed. Wij geven je tips en opties! We verkopen een breed assortiment aan Arabische kleding. Een goede optie is om bijvoorbeeld 1001 nacht kleding aan te trekken, 1001 nacht kleding is bekend uit de eeuwen oude verhalen, die uit verschillende Arabische landen en deels uit het Indiase subcontinent komen. De meest bekende verhalen van 1001 nacht zijn de verhalen van Aladdin en de wonderlamp, Sinbad en de zeeman en Ali Baba en de veertig rovers. En wist je dat 1001 nacht kleding ook één van de leukste edities van de toppers was de afgelopen jaren?
Wat je goed aan kan bij Arabische kleding en een Arabisch thema feest is bijvoorbeeld een oliesjeik kostuum, een sultan kostuum of ga verkleed als Jasmine van Aladdin of ja, als Aladdin zelf. Helemaal perfect voor Arabische kleding, traditionele Arabische kleding en Oosterse kleding!

Wist je dat?

Een Arabisch thema perfect is voor een onvergetelijk feest? Stel je even voor, het is zomer, jeweetwel, zo'n sexy zwoele zomeravond en iedereen is al een beetje teut van de hele dag biertjes drinken aan het water. Dit is dan zo'n perfect moment om naar een feest te gaan of een feest te geven in een Arabisch thema!
Het is een romantisch thema en iedereen ziet er mooi uit!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.
Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig langs in onze winkel, laat je verassen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond, trek Feestkleding aan en waan je voor even in een andere wereld. Er is genoeg keuze in ieder thema voor ieder feest! Wil je voor even in een andere wereld zijn? Neem dan eens een kijkje tussen de sprookjes kostuums!
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online bestel voor 16:00 dan is het de volgende werkdag al in huis!
Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: van Apres ski kleding tot Carry me kostuums, Jaren 20 tot Jaren 90, van dieren tot beroepen, van pruiken tot snorren en nog veel meer keuze in feest accessoires voor alle feestthema's!
We worden toch nooit te oud om te verkleden?!
Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u altijd retourneren!