Carry me kostuums - Carnavalshit 2019

Carry me, of in het Nederlands draag mij kostuums zijn dit jaar denken wij de carnavalstopper! De carry me kostuums zijn leuk voor carnaval of een ander feestje waarbij je verkleed komt.


Lees meer…

33 artikelen  


Heldere communicatie
Niet goed, geld terug
Grote voorraad

Dus heeft u geen zin om te lopen tijdens uw feestje?, koop dan een carry me kostuum. Maar pas wel op! Na een paar borreltjes zou het kunnen zijn dat je drager ook wat alcohol binnen krijgt. En dus niet meer zo goed kan lopen. Vertrouw dus niet volledig op het carry me kostuum. U bent nog altijd verantwoordelijk voor uw terug weg naar huis.


Piggyback, draag mij of carry me kostuum?

Er zijn 3 verschillende benamingen voor het kostuum waarbij je op iemand zijn/haar schouders zit. Wij hebben gekozen voor Carry me, omdat dat de meest gebruikte term is. Maar in Amerika worden de pakken veelal Piggyback kostuums genoemd. Omdat waarschijnlijk het eerste Carry me kostuum een varken was. In Nederland wordt de letterlijke vertaling draag mij ook regelmatig gebruikt.