Vuurwerk kopen? Confettifeest.nl

Knallend het nieuwe jaar in met Confetti! Helaas bieden wij geen echt vuurwerk aan zoals jullie natuurlijk gewend zijn met oud en nieuw. Nee, Confetti biedt andere mogelijkheden wat betreft vuurwerk. Hierbij kan je denken aan de Bengaalse fakkels die je kunt gebruiken bij het supporten van je favoriete voetbalclub. En natuurlijk nog veel meer, dit alles valt onder vuurwerk categorie 1.


Lees meer…

35 artikelen  

Verwijder alle
filters

Niet goed, geld terug
Klantvriendelijk
Heldere communicatie
Laagste prijsgarantie
Al 28 jaar een feestwinkel
28 dagen bedenktijd

Vuurwerk categorie 1

Misschien heb je er wel eens van gehoord, maar misschien ook niet. Hoe dan ook, verkopen wij vuurwerk categorie 1. Dit houdt in dat wij het vuurwerk verkopen dat het gehele jaar mag worden verkocht, maar nog leuker, het hele jaar mag worden afgestoken. Hierbij kun je dus denken aan de Bengaalse fakkels, maar ook aan grondbloemen, knalerwten en natuurlijk sterretjes. En deze bieden wij allemaal aan!

Vuurwerk kopen?

Of je nou je favoriete voetbalclub gaat supporten, een bruiloft gaat organiseren of gewoon even wat ongein wilt uithalen. Categorie 1 vuurwerk koop je natuurlijk bij Confettifeest.nl. Wil je er nou toch iets meer over weten? Kom dan gerust langs in onze winkel of bel! Onze medewerkers staan graag voor je klaar.

Om jullie alvast uit de brand te helpen, wij krijgen veelal de vraag of er ook rook van de Bengaalse fakkels komt. Dit is niet het geval! De Bengaalse fakkels bestaan alleen uit vuur.