Vampier tanden kopen? - Confettifeest.nl

Rawrrrr... Vampier tanden is al eeuwen een grote hit onder de Halloween kleding en Halloween feesten. Je kunt er alle kanten mee op, ga als een sexy vampier, een mysterieuze Dracula, een bloeddorstige vampier of juist een onschuldige vampier. Onze vampier tanden maken jouw Halloween kleding helemaal af!


Lees meer…

5 artikelen  

Verwijder alle
filters


De Dracula films blijven dan ook altijd een hit en het valt altijd goed in de smaak als jij als vampier of Dracula verkleed gaat tijdens een Halloweenfeest!

Maak je look helemaal af door als mysterieuze Dracula te gaan met ons prachtige dracula kostuum. Of voor de dames bijvoorbeeld de prachtige Vampieren jurk. Naast deze perfecte Halloween exemplaren hebben wij nog vele keus binnen de Halloween kleding voor de Dracula's en vampieren onder ons...

Loop s'nachts over straat met je cape die in de wind omhoog waait en laat mensen verassen als jij stiekem glimlacht, RAWRRRR! Kom maar op met Halloween!
Tip van de Confetti: Heb jij een date gehad en was deze echt heel erg verschrikkelijk? Laat die persoon dan af schrikken door de volgende keer vampier tanden te dragen, dit werkt geheid!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig bij ons langs in de winkel, maak een praatje met onze enthousiaste en klantvriendelijke verkopers, laat je adviseren over Halloween kostuums, pruiken, schmink of lach je een deuk bij ons fop spullen vak. Daar zijn zelfs scheetkussens waar je in kunt knijpen, lekker even ontstressen!

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! >>Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Verkleedkleding voor kinderen, in de verschillende thema's; Jaren 20 tot jaren 80, of van Middeleeuwen tot Moulin rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!