Neon feest artikelen kopen? Confettifeest.nl

Heb jij binnenkort een neon feest? Gelukkig heeft de Confetti een kleurrijk assortiment! Wij zijn zeer benieuwd welke combinaties jij gaat maken!


Lees meer…

171 artikelen  

Verwijder alle
filters

Niet goed, geld terug
28 dagen bedenktijd
Heldere communicatie
Al 28 jaar een feestwinkel
Klantvriendelijk
Grote voorraad

Neon feest

Een neon feest wordt veelal gecombineerd met een jaren 80 & jaren 90 party of een foute party. Dus ben jij al klaar om op de hits van Madonna te gaan swingen? Ga dan gelijk voor een neon outfit! Een van onze meest bekende items zijn zowel de visnet tops als de neon leggings. Hiermee sla jij zeker weten de plank niet mis tijdens het neon feest. Grote kans dat er op het neon feest ook een blacklight aanwezig is.. Weet je wat dan echt heel erg leuk is? Onze UV haargel of Bodypaint. Je kunt je haar of lichaam dan insmeren en je zult helemaal oplichten tijdens het feest. Wie wil dat nou niet?! Kom op en pak je moment op die dansvloer!

Neon feest kleding

Bij neon feest kleding moet je natuurlijk denken aan visnet tops, leggings, body's en rokjes. En dat in 4 echte neon kleuren zoals: geel, roze, groen en oranje. Als je ons assortiment goed hebt bekeken, dan zie je deze kleuren ook bijna overal weer terugkomen. Zo heb je natuurlijk neon feest kleding, maar ook nog genoeg accessoires die matchen bij je outfit. Wat dacht je bijvoorbeeld van beenwarmers, zweetbandjes en net handschoentjes? Het kan in ieder geval niet gek genoeg. En het leuke aan een neon feest is dat alle kleuren gecombineerd met elkaar mogen worden.

Neon feest artikelen

Organiseer jij nou zelf een neon feest, dan mag de decoratie natuurlijk niet ontbreken. Gelukkig heeft de Confetti ook diverse neon feest artikelen in het assortiment! Wat dacht je bijvoorbeeld van onze neon slingers of neon bellenblaas.. Ook de glow in the dark sticks mogen zeker niet ontbreken! Op deze manier kun jij je feest leuk aankleden en zorg je er zeker voor dat iedereen een leuke gadget heeft. Met de glow in the dark sticks heb je gegarandeerd succes!