Jaren 80 kleding - Confettifeest.nl

De jaren 80 staan bekend om de felle kleuren, een jaren 80 trainingspak, jaren 80 makeup en de punk rock jaren 80 kleding. De kamer blauw van de rook, zonder autogordel ach…


Lees meer…

88 artikelen  

Verwijder alle
filters

Grote voorraad
Heldere communicatie
Al 28 jaar een feestwinkel
Niet goed, geld terug
Laagste prijsgarantie
Klantvriendelijk

terin en lekker aan alle autoknopjes draaien terwijl je moeder paffend uit het raam zat te roken. Wat we nu veel in de hipster cultuur hebben; gember, healthy koekjes en salade bowls was toen helemaal niet belangrijk. Meeste kinderen stopten zich vol met likkoekjes, wokkels, knetterkauwgom en vuurballen! HEERLIJK!

Ze hadden bakstenen als telefoon en luisterden synthesizermuziek, daarnaast kwam de introductie van de magnetron, wat he-le-maal het ding was! Ping! Zo had je zomaar een warm gerecht!

Ook was de walkman razend populair met daarop 'Girls just wanna have fun' van Cyndi Lauper of Madonna en de cd veroverde de muziekmarkt.


Punkers in de jaren 80 mode

In de jaren 80 waren de punkers de meest opvallende groep. De punker wilde zich afzetten tegen de materialistische cultuur van de jaren 80 en tegen de hippies uit de jaren 70. De punker was veelal gekleed in zwarte jaren 80 kleding met hannenkammen en jaren 80 accessoires. Zoals hals en armbanden met studs erop, hoe intimiderender hoe beter in de jaren 80 stijl!

Felle jaren 80 kleding

In de jaren 60 kleding waren de kleuren vrij neutraal en in de jaren 80 kleding kwam het helemaal in om felle neon kleding te dragen, het liefst zoveel mogelijk kleuren gecombineerd. De jaren 80 stonden in het teken van goud, zilver, glitters en vooral schoudervullingen waren he-le-maal het ding voor een echt jaren 80 outfit voor jaren 80 kleding vrouw en jaren 80 kleding mannen! Daarnaast was het helemaal fantastisch voor de mannen om een matje te hebben, denk je nu, help?! Ik moet mijn jaren 80 outfit nog afmaken? Dat kan dan met een jaren 80 pruik! Kies voor een felgekleurde afro pruik of een andere gekke jaren 80 pruik!

Nog een goede tip om je jaren 80 kleding helemaal de shit te maken: Combineer een fel gekleurde jaren 80 legging met een badpak eroverheen en jaren 80 accessoires, dit verkopen wij allemaal!


Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.

Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!

Bestel jaren 80 kleding online, of kom bij ons langs in de winkel

Zie hier de jaren 80 artikelen belicht met blacklight.

Jaren 80 kleding