Hippie jurkjes -Confettifeest.nl

Wilt u een hippie jurkje kopen? Dan zit u Confettifeest.nl goed. Wij hebben een ruim assortiment aan goedkope hippie jurkjes. Wij hebben hippi…


Lees meer…

34 artikelen  

filters

28 dagen bedenktijd
Grote voorraad
Klantvriendelijk
Heldere communicatie
Niet goed, geld terug
Laagste prijsgarantie

e jurkjes in verschillende soorten. We hebben goedkope jurkjes voor wanneer u niet te veel geld uit wilt geven aan een jurkje. En ook de wat hoogwaardigere jurkjes. Een aantal van onze jurkjes zijn one size fits most jurkjes. Dat wil niet zeggen dat het meteen hobbezakken zijn. Maar dat de jurkjes van stretch stof zijn gemaakt. Waardoor ze dus wat mij rekken bij grotere maten.

Wat waren hippies eigenlijk?

In de jaren 60 en 70 waren hippies een deel van het straatbeeld in Nederland. Door hun vrije gedachten waren de hippies het tegenovergestelde van de gevestigde orde. En daar zetten ze zich dan ook graag tegen af. Hippies staan bekend als relaxte wiet rokende types. Maar er schuilt toch wel een gedachte achter waarom ze zich zo gedragen en zijn. De hippies in de jaren 70 zetten zich af tegen de materialistische en kapitalistische maatschappij. Volgens de hippies bracht deze maatschappij veel en vervuiling met zich mee. Zo zouden de nieuwe technologieën het milieu te zwaar belasten. En is iedereen teveel gericht op uiterlijke schoonheid in plaats van innerlijke schoonheid.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.

Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!