Halloween kostuum dames - Confettifeest.nl

Halloween kostuums voor dames vind je bij Confettifeest.nl. We hebben complete kostuums, maar ook losse accessoires. De complete Ha…


Lees meer…

33 artikelen  lloween kostuums voor dames hebben we in one size fits most maten, of in verschillende maten. Met onze Halloween kostuums val je gegarandeerd op tijdens je Halloween feest. Wilt er echt uitspringen?, kijk dan ook een bij onze Halloween lenzen. Met de zombie witte kleurlenzen jaag je iedereen de stuipen op het lijf! Of voeg nog wat extra nep bloed toe aan uw kostuum om het nog iets enger te laten lijken.

Halloween in Nederland

Halloween is een feestdag die voornamelijk in landen als Amerika, de Verenigde staten en Ierland gevierd wordt. Maar ook in Nederland wordt Halloween steeds populairder! Wat te denken van bijvoorbeeld Walibi Fright night. Daar komen ieder jaar duizenden bezoekers op af. Die zich uitdossen met de mooiste Halloween kostuums. Ook in veel dorpen en steden wordt Halloween steeds populairder. In de steden komt dat voornamelijk door de internationale studenten die het feest naar Nederland meebrengen. In de dorpen zijn ze er al wat meer aan gewend door de vele spooktochten die daar worden gehouden.