Confetti kanon kopen? Confettifeest.nl

Een feest zonder confetti dat kan natuurlijk niet. Met een confetti kanon maak jij er geheid een feest van! (en een kleine bende)


Lees meer…

15 artikelen  

Verwijder alle
filters


Confetti kanon

Breng jouw feest tot leven met een van onze confetti kanonnen. In ons assortiment vind je diverse confetti kanonnen, hierbij kun je denken aan multicolor, zilver en goud. Deze kun je gebruiken bij een verjaardag of tijdens Oud & Nieuw. Maar je kunt een confetti kanon ook gebruiken bij een gender reveal. Zo kun je samen met familie of vrienden op een leuke manier het geslacht van de baby bekend maken. Hierbij staan uiteraard de kleuren blauw en roze centraal. Ook een leuke is onze piemel confetti kanon, perfect voor een vrijgezellenfeest! Kijk rustig eens rond in ons assortiment en ontdek de verschillende soorten confetti kanonnen die wij hebben.

Confetti kanon kopen?

Ben je van plan om een confetti kanon te kopen? Dat doe je natuurlijk online bij Confettifeest.nl! Ben je nou toevallig in de buurt van Groningen? Kom dan gezellig eens langs in onze winkel aan de Folkingestraat! Hoe dan ook staan onze medewerkers graag voor je klaar.