carnavalskleding goedkoop

Ruim en goedkoop assortiment carnavalskleding vind je bij Confettifeest.nl. Confettifeest.nl is een webshop gespecialiseerd in carnavalskleding. Ook bieden we veel accessoires en feestartikelen voor verjaardagen.


Lees meer…

1438 artikelen  

filters

Al 28 jaar een feestwinkel
Laagste prijsgarantie
Niet goed, geld terug
Klantvriendelijk
Grote voorraad
Heldere communicatie

Waarom is Confettifeest.nl zo goedkoop?

Confettifeest.nl is een verlengstuk van feestwinkel Confetti uit Groningen. De winkel bestaat al sinds 1993 en is sinds die tijd al gericht op de feestende student. Groningen is natuurlijk een studenten stad. En daarom is het assortiment van Confetti ook ingericht op op studenten. Studenten hebben natuurlijk niet veel te besteden per maand. Daarom is het assortiment naar mate de jaren vorderde steeds meer veranderd. Confetti begon met een wat hoogwaardiger assortiment gericht op theater publiek. Maar al snel kwamen ze er bij Confetti achter dat de studenten in Groningen toch wel heel erg veel feestjes hebben. Dus zijn ze langzaam overgeschakeld naar goedkopere leveranciers uit het buitenland. Ook door de grotere aantallen die worden ingekocht en de prijsafspraken met de huidige leveranciers is de carnavalskleding alleen maar goedkoper geworden.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.

Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding, Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 tot jaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken! Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!