Boeven kleding kopen? - Confettifeest.nl

PAS OP! Daar komen de boeven! Och, het is toch heerlijk om voor een avond echt even de boef te zijn in boeven kleding? Je kan je misdragen want je bent een boef met boeven kleding aan!
Dus, ren over de bar in je boevenkleding, bestel bier totdat je niet meer kunt en verkleed je in boevenkleding! Met het boeventhema kan je alle kanten op, zoek het in de richting van maffia of Amerikaanse gevangenen.


Lees meer…

44 artikelen  

Verwijder alle
filters

Klantvriendelijk
28 dagen bedenktijd
Laagste prijsgarantie
Niet goed, geld terug
Heldere communicatie
Al 28 jaar een feestwinkel

In Nederland zijn de boeven niet gekleed in zwart wit gestreepte pakjes als boeven kleding. Maar toch heeft iedereen die associatie met een boef en boevenkleding. Dit is natuurlijk zo omdat wij in Nederland veel naar Amerikaanse televisie kijken. En wat is nou spannender dan een film over een gevangenis?! In Amerika worden zowel de zwart wit gestreepte gevangenispakken gedragen als de oranje overalls voor boeven kleding. De oranje overalls worden tegenwoordig het meeste gedragen. Maar het verschild in Amerika per staat welk boevenpak er als boeven kleding word gedragen. Zowel voor dames als heren worden de verschillende kleuren gebruikt. Zo heb je ook bij sommige gevangenissen in de VS dat wanneer ze naar buiten mogen om te schoffelen, ze in helemaal roze overalls verkleed moeten. Dit doen ze om zo de gevangene nog meer te vernederen. Of dit een werkende methode is zal in Nederland aan getwijfeld worden.

Boevenpak carnaval

Van de zeer sexy boeven jurkjes tot de iets meer bedekte jurkjes als boeven kleding. Voor heren hebben wij de bekende zwart wit gestreepte boeven kostuums maar ook zwart geel gestreepte boevenpakken van de Daltons. Leuk voor wanneer u bijvoorbeeld een Disney feestje hebt. Ook hebben wij de oranje Amerikaanse boeven overalls die perfect zijn voor boeven kleding. Dus moet je verkleed als boef dan zit je bij Confettifeest.nl goed!

Boeven accessoires

Ook voor boeven accessoires kunt u bij ons terecht. Zo hebben wij natuurlijk handboeien, maar ook een mooie tatoeage kan natuurlijk niet uitblijven wanneer u als boef verkleed gaat. Wilt u geen hele boeven outfit, dan hebben wij natuurlijk ook gewoon een losse boevenmuts en een oogmasker voor u in de aanbieding.

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen. Wat helaas extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste feestwinkel van Groningen! En heeft op internet ook succes met de website Confettifeest.nl en lederhosen.nl.
Kom gezellig eens langs in onze winkel, laat je verbazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers, kijk je ogen rond en knijp in scheetkussens, verras iemand met een lekker stinkvoetensnoepje of een ander lekker snoepje...
Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop, die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 dan is het de volgende dag al in huis!Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding,Feestkleding dames, Carnavalskleding heren, in de verschillende thema's: Jaren 20 totjaren 80, of van de middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes. Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs Accessoires en Pruiken om je carnavalsoutfit helemaal af te maken!

Past het niet of bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!