Boeren kleding kopen? - Confettifeest.nl

Oh yes! Dames en heren... Boeren kleding is helemaal perfect als jij wilt shinen op een feestavond. Heb jij een Thema feest met het thema traditie, Holland of gewoonweg lekker een boeren thema? Dan is de echte boeren klederdracht helemaal perfect.


Lees meer…

18 artikelen  

Verwijder alle
filters

Niet goed, geld terug
Klantvriendelijk
Al 28 jaar een feestwinkel
Grote voorraad

Vele echte feestgangers kiezen vaak voor een boeren thema als er een schuurfeest plaats vind in bijvoorbeeld het dorp waar ze in wonen. En man man man die schuurfeesten gaan er hard aan toe hoor! Van bier drinken tot brommers kieken in boeren kleding, dronken traktor rijden in boeren kleding, na het stappen lekker struukduuken, eeeh wacht... Wat?!

Struukduuken in je Boeren klederdracht

Struukduuken is een sport in opkomst onder de jongeren. Wat doen ze nou dan? Terwijl ze dronken zijn werpen ze zichzelf in een struik, de kick is om in een zo mooi mogelijke struik te duiken. Maar dan wel in van de gemeente of in een verlaten weiland, want ze zijn niet uit op vandalisme. Vervolgens maken ze er foto's van en shinen ze met hun mooiste struukduuk in boeren kleding. Maar je komt er niet zomaar bij, je moet je eerst wel even bewijzen.

OMG! Ik wil echt bij het struukduuk team

Ja, dat begrijpen wij, daarom gaan we je nu een paar tips geven om daar te komen. Kies een haag uit van vijftien meter lang, het liefst met mooie bloemetjes en duik er zo diep mogelijk in. Maar let op... Dan ben je er natuurlijk nog niet.
Om echt indruk te maken onder de echte struukdukers raden wij je aan boeren kleding aan te doen. Kies voor de echte klederdracht en shine bright like a struik!

Waarom zou je iets kopen bij Confetti?

De feestwinkel Confetti in Groningen bestaat al meer dan 25 jaar, ooit opgericht door Boukje Weewer en sinds 5 jaar heeft Jacco Boddeus de touwtjes in handen genomen.
Wat extreem uit de hand is gelopen... Moeder en zoonlief hebben geen contact meer en Jacco is dramatisch van het padje geraakt.

Neehoor! Grapje! Gelukkig niet zeg! Ze zijn harmonieus uit elkaar gegaan en Confetti staat nu zelfs bekend als de leukste diverse feestwinkel van Groningen! En heeft niet alleen in de winkel zelf succes maar op internet ook met de website Confettifeest.nl en Lederhosen.nl

Kom gezellig eens langs bij ons in de winkel, laat je omverblazen door onze knettergekke maar klantvriendelijke verkopers. Kijk je ogen rond in de carnavalskleding, ren een rondje in een te gek bananenkostuum of kies voor de jaren 20 look.

En bezoek ook even onze fop stelling, daar kun je knijpen in scheetkussens en iemand foppen met een lekker stinkvoetensnoepje of misschien wel een ander lekker snoepje...

Confetti heeft niet alleen een breed assortiment in de winkel maar ook in de webshop die een snelle service heeft! Want nouja zeg! Als je online besteld voor 16:00 is het de volgende werkdag al in huis!

Bij Confetti kun je vinden: Feestkleding, Boeren kleding, Jaren 20 kleding, Hippie kleding, Carnavalskleding, Verkleedkleding voor ieder thema feest of meerdere thema feesten, Carnavalskleding heren, Carnavalskleding dames, in de verschillende thema's:
Jaren 20 tot jaren 80, van Middeleeuwen tot Moulin Rouge en nog veel meer keuze in feestthema's voor mannen, vrouwen, jongens en meisjes.
Naast carnavalskleding verkopen wij ook voor een lage prijs crazy en mooie accessoires en pruiken om je carnavalskleding helemaal af te maken!

Enuh... Past het niet en bent u niet tevreden? Dan kunt u het altijd retourneren!